Aktywne Wpisy

Logan00 +353
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz
Wink +36
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz

-Śmierć setek tysięcy Polaków w skutek chorób spowodowanych technicznym jedzeniem to statystyka
#protest #rolnicy #ukraina
źródło: e69611a0ee13911d2f66a9481a665ddcb33d623cde41e200de88a8058e0f0f8d
PobierzCzy o co chodzi?
@kontrowersje: to ma być niby usprawiedliwienie? xDDDDD
@Wiecznie-zmelinowany: @AlaskanskieRodeo Ta substancja niedozwolona to używany przez kilka dekad w UE środek do 2020 roku. Ukraina ie zdążyła przez wojnę zaktualizować norm do Unijnych. W USA dalej go używają.
No faktycznie kilkaset tysięcy przez to umrze jakim trzeba być idiotą?
@Grooveer: To nie był żart, teraz widzimy jakie tam macie jedzenie, normy i co zawiera. Bardziej jest prawdopodobne że zatruła się metalami ciężkimi z waszego jedzenia niż że ktoś ją zatruł "herbatką putina"
Tak trudno zrobić korytarz
źródło: 1000011134
Pobierz@Wiecznie-zmelinowany: O tym mówisz?
https://next.gazeta.pl/next/7,172392,27972577,przerazajacy-raport-nik-o-zywnosci-najwiecej-salmonelli-w-ue.html
@AlaskanskieRodeo: to nie jest merytoryczna odpowiedź. A jedzenie z Ukrainy cały świat sprowadza od dekad.
Jak same wykopki piszą to jedzenie wytwarzają zachodnie korpo więc z jakością nie powinno być problemu - nie mają korzyści z produkowania gówna.
W obecnej sytuacji zaszły dwa zjawiska - miesiące nie mieli co
Umrą co najmniej SETKI MILIONUW POLAKUW, reptilianie wspólnie z ŻYMIANAMI chcą nas zdepopulować, nie udało się ze śmiercionką, więc się wzięli za zboże. W moim mieście już nikogo nie ma, wszyscy poumierali, a poza tym 100% tych, którzy kiedykolwiek jedli ukraińskie produkty umrze. Ehh, szury znów miały rację…
https://www.farmer.pl/produkcja-roslinna/ochrona-roslin/chloropiryfos-wycofany-i-co-dalej,93916.html