Aktywne Wpisy
rodnekr +783
Elon Musk* w ostatnie 60 godzin:
- złapał rakietę o wysokości 70m, która kilkanaście sekund wcześniej leciała ku Ziemi z prędkością 1600km/h;
- zaprezentował pierwszy przeznaczony do masowej produkcji samochód autonomiczny (robotaxi) bez kierownicy;
- zaprezentował również autonomiczny bus dla 20 osób;
- zapowiedział uruchomienie przez Tesle usługi autonomicznej taksówki na 2025 (w USA);
- wpuścił między ludzi ~30 robotów humanoidalnych, które bez kabla, kierowane zdalnie przez pracowników firmy, chodziły, rozmawiały i obsługiwały gości na imprezie Tesli przez wiele godzin;
- złapał rakietę o wysokości 70m, która kilkanaście sekund wcześniej leciała ku Ziemi z prędkością 1600km/h;
- zaprezentował pierwszy przeznaczony do masowej produkcji samochód autonomiczny (robotaxi) bez kierownicy;
- zaprezentował również autonomiczny bus dla 20 osób;
- zapowiedział uruchomienie przez Tesle usługi autonomicznej taksówki na 2025 (w USA);
- wpuścił między ludzi ~30 robotów humanoidalnych, które bez kabla, kierowane zdalnie przez pracowników firmy, chodziły, rozmawiały i obsługiwały gości na imprezie Tesli przez wiele godzin;
zielony_ludzik_2 +456
TOP 10 rzeczy które się wydarzyły a w które byś nie uwierzył, gdybyś nie był ich świadkiem
#polska #pilkanozna #reprezentacja #mecz
#polska #pilkanozna #reprezentacja #mecz
Czyli takie myslenie, jak dziecko - 8 bln ludzi x 1 zl (bo akurat jestem z Polski i jednostka waluty to zl) = 8 bln zl
Zadnego planowania, rachunku, tylko jak dziecko myslenie.
Tak, tak, dziecko.
Tylko jeszcze mi sie pokazal tag #dzieckowojny i szkoda mi sie zrobilo tych dzieci na swiecie roznych.
Przelew przelewem, generalnie jeszcze myslalem o przenosni milosci-wody i tym Ozyrysie, tak sobie mysle, ze tutaj po Zdunskiej Woli takie ladne dziewczyny chodza czasami, jedna taka blondynczeka byla fajna raz, miod-malina.
Tak mozna pomyslec, ze do zony sie mozna przytulic, cos tam cos tam, a taka energia seksualna wtedy wali w jajko w glowie - i pyk, wyklute.
Ale nie zapominamy: to jest jakis plan, to 8 bln zl chetnie przytule (niech Angela splaci, powiedzcie jej, ze tutaj tak pisalem), a seksi seksikiem, cos tam bedziemy dzialac pewnie.
Jeszcze patrze na etymologie: o----m - z francuskiego gniew, bez sensu dla mnie, ale jak Sadhguru mowil, wrogiem milosci jest przywiazanie, a milosc i nienawisc (chyba taki gniew tez) to 2 strony 1 monety.
Jak antymateria i materia sie spotykaja (antymateria to milosc, materia to gniew) - wtedy sa takie energie, ze glowa robi pyk i juz jest.
Gdzies tutaj jest ta zgadka pochowana, gdzies tutaj.
O k***a, pisze to i nagle mi spiewa w glowie ta polska piosenkarka: "Jestes lekiem na cale zlo"
Puszcze sobie te piosenke teraz, to bardzo ladna piosenka.
Ale tych 8 bln zl nie odpuszczam, kasa musi byc szybko.