Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Książkę bym napisał co w tej grze jest nie tak, ale zagryzam zęby bo obiecałem sobie, że to skończę xD
- Aby zapisać prześpij się
- Spałeś już, więc nie możesz iść znowu spać i zapisać gry drugi raz
- Użyj mikstury aby zapisać
- Rozwój postaci, twoje ataki zadadzą 30% więcej obrażeń, ale zadasz ich 30% mniej XDD No super, to wychodzi na zero
- Chcesz naprawić zbroję? Spoko, cena to tyle ile nowa zbroja
- UHD i FHD chodzi mi w tym samym klatkarzu, i dunno why xd
I tak co krok
Żeby nie było, że co chwilę narzekam, to model walki jest fajnie zbudowany no i klimacik średniowiecza jest mega, ale takie małe drobnostki mega psują imersję