Aktywne Wpisy
technojezus +30
Ostatnio spotkałem starego znajomego ze szkoly. Gość 29 lat, ogarniety, dobra praca, tam gadka szmatka, temat zszedł na nasze różowe. Pokazuje mi swoją, atrakcyjna kobieta i ja się pytam ile ma lat, a ten, że 21 xD. Niby nic, ale chłop nornalnie jest z nią jak miała 17 lat i sam się jeszcze mi tym chwalił
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nawet nie ma sensu komentować tego znaleziska, bo wiadomo, że główna to jest taki rynsztok (jak z resztą widać na załączonym obrazku).
Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby nazywać jakiegoś wykopka agitatorem, działaczem politycznym czy to tam jeszcze jest wymyślone (@BayzedMan) i a samemu robić na niego teczki niczym jakieś #!$%@? SB czy UB XDD. @dzidek_nowak oznaczam Cię byś zobaczył coś spoza swojej bańki czyli mirko.
Żeby nie było, nie bawię się w żadnego adwokata @BayzedMan, ale to już kolejna nagonka na osobę, która mówi tutaj, jakby to ująć, niepopularne opinie. Dlatego prawactwo, to samo prawactwo, które coś tam #!$%@? pod nosem o spiskach i jakiejś zmowie gojów przeciwko nim (w ich urojonej wizji świata) sami właśnie postanowili dokonywać aktów ostracyzmu na stronce z śmiesznymi obrazkami. Nie pierwsza akcja taka, jak już kiedyś @Jarusek był ganiany i sam też padłem "ofiarą" (bo w głębi po prostu zastanawiałem się co tym ludziom #!$%@? xD) takich ataków.
@dzidek_nowak tak btw. jest coś takiego jak czarna lista, jak nie chcesz kogoś widzieć to go tam wrzucasz - no ale jak widzę, niektórzy chcą iść "krok dalej"
#bekazprawakow #bekazpodludzi #urojeniaprawakoidalne
@Runaway28: Słuchaj, no jest tutaj masa kryptopisiorów i kuców, którymi gardzę, nie zgadzam się z nimi kompletnie i dlatego od razu czarnolistuję, bo po co się obrzucać gównem - ale robić na nich jakieś takie teczki i znaleziska - to świadczy
@visas: Jak dla mnie i myślę każdej rozgarniętej osoby (których tutaj jest mało) kwestia wspierania Ukrainy jest jasna, nawet za cenę naszej wygody czy inflacji, musimy jej bronić, bo wolna Ukraina to spokojniejsza i bardziej stabilna Polska, niż byśmy mieli mieć całą wschodnią ruską granicę.
Jeżeli ktoś myśli, że po przegranej Ukrainy się
Emocjonalne #!$%@? o braterskiej miłości i wspieraniu za wszelką cenę może i mało rację byto z rok temu ale teraz wszyscy grają o własne interesy włączając samych Ukraińców.
Ewentualnie ma za to płacone.
Ewentualnie to konto przechodnie i różni
@Towarzysz_Moskvin: i właśnie przez takie myślenie nas osrano w IIWŚ i przez to w ogóle pozwolono na terror Hitlera przez 5 lat. Przez takich krótkowzrocznych ludzi zaślepionych egocentryzmem i strachem. Właśnie dlatego Zachód zareagował na agresję Putina na Ukrainę tak a nie inaczej,
Przy okazji oznaczę mirka ws. ilości akcji tamtego bohatera @Turbojurek
Ogólnie tan BazyCoś tam raz na jakiś czas ma przerwy w pisaniu kilkudniowe gdy siedzi na innych kontach więc ta ilość akcja podchodzi bliżej pod 200 dziennie co już samo w sobie świadczy wiadomo co.
Co Ci OPie mam więcej odpisać? Broń ziomka z trollowni jak kodeks nakazuje i tyle
Wystarczy jednak jakikolwiek logiczny argument żeby posypała się jak domek z kart. Należało by zacząć od tego że Hitler nie męczył się z Polską dwa lata zajmując jedynie Gdańsk i kawałek Śląska bez widoków na jakiś większy sukces.
@dzidek_nowak: O prawdziwości tezy nie świadczy liczba osób ją popierającą tylko argumenty, które je bronią. A jak ktoś ma go dość to już napisałem Ci co może zrobić - czarna lista i tyle. Dopóki nie łamie regulaminu to @BayzedMan może sobie spamować
Tak to jest jak stosujesz wyświechtane analogie o
@Towarzysz_Moskvin: Wehrmacht z 1938 roku, a Wehrmacht z 1942 to dwie inne armie. Hitler bez ograbienia Czechów z ich czołgów LT-38 nie miałby czym zrobić blitzkriegu na Polskę we wrześniu 1939. Historia potoczyłaby się zupełnie inaczej.
Mało tego, w czasie, gdy Hitler napadł