Aktywne Wpisy
DlaczegoWyjadaszMiFrytki +1018
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
blackghost +7
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
- SUV (prześwit i wygoda wsiadania)
- automat
- benzyna/hybryda
- 5 lub 7-osobowe
- kierowca 194 cm mieści się sam za sobą w drugim rzędzie
- płaska podłoga w drugim rzędzie lub prawie płaska
- duży bagażnik by zmieściły się 4 duże walizki lotnicze
- brak dachu panoramicznego
- napęd 4x4
Mile widziane:
- fotel elektryczny z pamięcią ustawień połączony z ustawieniem lusterek zewnętrznych
Aktualnie najbliżej mi do używanej Hondy CR-V V generacji lub nowego Tucsona po lifcie, obecny jakoś mi nie podchodzi ze względu na brak jakichkolwiek pokręteł. Zdjęcie nowego wnętrza załączam, biegi zmienia się manetką z prawej strony kierownicy, prawie jak wycieraczki.
Jeśli komuś przychodzi do głowy jeszcze jakieś auto, którym powinienem się zainteresować to piszcie. Jeszcze niczym nie jeździłem, ale robiłem przymiarki w salonach do dużej liczby aut.
Budżet max. 200k
#motoryzacja
@iksem: XDDDD
piszesz w wymaganiach o X7, Q7, XC90, a wyglatujesz z takim gownem XDDD
@iksem: ale to auto to budzetowy p-----k.
Chcesz oszdzedzic to kup 20 letniego gruza w lpg, zajmij sie biznesem / kariera i sobie potem kup cos porzadnego
Wydasz 200k a prestizu ani zadnej prezencji i tak nie bedzie. O to mi chodzi, ale oczywiscie to moje zdanie i kazdy moze miec inne
A jak srasz kasa to kup X7 i z glowy.
Poprzestanie na trollowaniu, bo suvow nigdy nie bralem i nie biore pod uwage. (poza X7, ale z trudem mnie stac na G61)
Bierz przedlifta i martw się pokrętłami. Hyundai ma dotykowe przyciski, a nie jest baluje na ekranie dotykowym. To duża różnica
@iksem: to chyba nowe, gole x3 po rabacie by sie znalazlo?
@cwlmod: co? :D
Chciałem napisać że nie ma przycisków na ekranie dotykowym
bmw x5 f15 znajdziesz 7-osobowy
Dla mnie totalnie nierealne aby komfortowo usiąść za sobą w Sportage/Tusconie - przy wzroście 192cm.