Aktywne Wpisy
Stichija 0
Co wy w głowach macie?
Napalone_Okno +52
Dzisiaj jest 31 Sierpnia są moje urodziny 21sze. Jak do tej pory życzenia dostałem tylko od was koljedzy. Dziękuję. Dla chłopa to wiele znaczy... Nikt w realu mi życzeń nie złożył jak narazie. Pewnie jutro rodzice złoża życzenia jak wstanę. Oby ten dzień był dobry dla chłopa. A teraz idę spać. Aby naładować baterie. #przegryw #urodziny #niewiemjaktootagowac #apustaja
Mapa nie do znalezienia na necie, bo ... moja ;). Z tego co widzę po datach na poczcie, była stworzona gdzieś w okolicach 2008/2009 roku.
"Niestety" stworzona dla WoG'a. Wtedy też bawiłem się modem, ale szczerze, jestem chyba jednym graczem na świecie HoMM3, który nie lubi WoGa :). Nie mam pojęcia czy da się ją przekonwertować na wersję SoD'ową, bo budować od początku nie chce mi się ;). By oszczędzić sobie nieco pisania wkleję trzy komunikaty, które pokazują się dnia pierwszego w grze.
1. Jesteś sam na 7 władyków. Jesteś troszeczkę lepiej wyposażony niż oni, ale bez przesady. Przejść między krainami bronią potwory 5 poziomu. Powodzenia.
2. Autorem mapy jest..... : Generator losowych map HoMM 3 ;-). A bardziej poważnie: generatorem sobie stworzyłem mapę, bo nie lubię bawić się duperdelami, ozdobnikami i innymi jedwabnikami, i mocno ją zmodyfikowałem. Więc przyjąć można że to ja jestem jej autorem.
Autor : theon
3. Jeśli zaś chodzi o wrogów. Cóż. Każdy z nich ma do dyspozycji tartak, oraz kamieniołom, oraz jedną kopalnię surowca (kluczowego dla swojego zamku). Nie śpij za długo z atakiem, bo Cie zjedzą. Mam nadzieje ze włączyłeś najwyższy poziom trudności ;-) ;-)
Niżej podgląd z mapki, to czerwone to Wy ;). Jeśli komuś będzie się chciało grać, to dajcie znać czy miło się grało.
Download : http://voila.pl/index.php?f=1789228.h3m
#homm3 #recenzjamapy #wog wpisu #tysiacmaph3 używam by ewentualnie zawołać graczy, którzy będą chcieli się z nią zmierzyć (wbrew pozorom, nie jest trudna).
Acid Dragon:
"Slavy się zapytałem, jako że sam pojęcia nie miałem.
Odpowiedź jest, ale wymaga pewnych umiejętności ;). Format mapy WoG i format mapy SoD są prawie takie same. Różnią się ledwie JEDNYM znakiem w kodzie. Aby zobaczyć którym, stwórz kompletnie pustą mapę w formacie SoD i taką samą w formacie WoG. Następnie obie mapy rozpakuj