Wpis z mikrobloga

#przegryw #neet jest tu ktoś z nerwicą lękową? Jak dajecie radę pracować z takim napięciem w ciele i sztywnością mięśni? Bo mi się już nawet nie chce wychodzic z domu bo ledwo chodzę
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@HADESP2K: biorę ssri od 12 dni ,oprócz zmęczenia przez 5 dni to nie czuje żadnych efektow , pregabaline jeszcze mam na noc , cos tam pomaga zasnac , idę za tydzień do psychiatry znowu
  • Odpowiedz
@Alvarez17: ja przez nerwicę lękowa przeyebalem całą swoją młodość. Trochę teraz puściła, jednak myśl że przez to khrestwo zmarnowałem sobie życie powoduje u mnie wymioty.
  • Odpowiedz
  • 0
@siemasz_ziomek: a nie ja to ja po prostu no tak mocno napięcie w ciele że ciężko mi się chodzi i o ile nie mam jakichś takich typowych ataków paniki to jestem bardzo pobudzony i napięty i o ile wyjście z domu nie jest dla mnie problemem tak robienie czegoś już tak
  • Odpowiedz
@Alvarez17: u mnie praca powoduje nerwice, wystarczy tydzień wolnego i człowiek wraca do normalnego funkcjonowania, a najlepiej człowiek będzie funkcjonował gdy rzuci się pracę i zacznie neet kilku miesięczny
  • Odpowiedz