Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1070
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +13
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Bardzo ciekawa gra, ale nie udało mi się znaleźć podejrzanego, ten od cyrku wydawał mi się podejrzany, więc wybrałem go, ale to nie był on. Nawet już chciałem zrezygnować z pracy detektywa i powiedziałem to komendantowi ale kazał mi dalej szukać xD
A i też przypadkiem odkryłem, że ludzie za mną stoją, jak na to wpadłem, to aż wykrzyczałem "omg, somebody is behind me" a policjant odpowiedział, tak, kilka par oczów wiecej jest lepsze :P
Więc mam coraz większy szacunek dla pracy detektywów, w sumie to czemu każdy policjant chce zostać detektywem choć to takie trudne zadanie?
Ale to naprawde trudna gra, koroner mówi mi, że ofiara miała oznaki jakby tygrys ją pogryzł, a tylko cyrk miał tygrysy.
#gry #sztucznainteligencja #policja #steam