Hej @Milano sorry za wołanie, lecz mam pytanie w sprawie materacy widząc, że jesteś ekspertem, a chciałbym na mirko o tym napisać jakby ktoś miał podobne pytania :) Planuje niedługo zakupić sobie materac do nowego mieszkania (najprawdopodobniej 180x200) Czy masz może jakieś wskazówki / porady dla osoby, co nigdy nie kupowała materaca? Na pewno planuje przejechać się do jakiegoś sklepu i sprawdzić jak mi pasują różne twardości, lecz celuje w coś średnio twardego do spania głównie na boku. Chyba dla 180cm / 87kg będzie odpowiedni. Widziałem że w jednym poście polecałeś mkfoam - definitywnie na nie zerknę. Różne opcje jak i rodzaje wypełnienia materaców troche mną mieszają bo wiadomo człowiek chce kupić najlepiej jak może.
Czy masz może jakieś wskazówki / porady dla osoby, co nigdy nie kupowała materaca? Na pewno planuje przejechać się do jakiegoś sklepu i sprawdzić jak mi pasują różne twardości, lecz celuje w coś średnio twardego do spania głównie na boku. Chyba dla 180cm / 87kg będzie odpowiedni. Widziałem że w jednym poście polecałeś mkfoam - definitywnie na nie zerknę.
Różne opcje jak i rodzaje wypełnienia materaców troche mną mieszają bo wiadomo człowiek chce kupić najlepiej jak może.
#materace #spanie