Aktywne Wpisy
koronawirus +505
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +28
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
#heheszki
@To_ja_moze_pozamiatam: oczywiście w pieluchomajtkach, ponieważ zdjęcie klątwy zadziała natychmiastowo.
@NiBBonacci płot twist - faktycznie rzuciłeś na nią urok, ale nie chcesz tego przyznać, bo to Twój mechanizm obronny pozwalający zdusić w Tobie poczucie winy. Umacniasz ten mechanizm faktem, że do tamtego momentu faktycznie uwazales nadprzyrodzone zjawiska za bzdury, ale
Czyli jak ja po pijaku przeklnę całą ludzkość, że nie będzie się rozmnażać od jutra to wszystkie kobiety poronią ciążę?
No i możliwe, że to zależy też od tego ile masz mamy i czy starczy na całą ludzkość.