Wpis z mikrobloga

@LostHoldenCaulfield: jasne rozumiem, też jakbym chciała znalezc jakieś dziwne historie typu nastolatka z czterdziestolatkiem z wyrokiem, dwudzuestolatka z czterdziestoletnim alkoholikiem (ona też miała problemy), nie powiem o kobietach "#!$%@? się" w seryjnych mordercach z wyrokami czy przykładach typu Caroline Derpienski (właśnie oglądałam materiał Stanowskiego), to chyba kwestia własnego rozumienia pojęcia skrajny i marginalny więc nie polemizuje. Może jest to dla mnie przykre poprostu że pomimo różnicy ilościowej w samotnych kobietach i
@LostHoldenCaulfield: a co do traktowania facetów z większą wyrozumiałościa też jestem bardziej wyczulona bo mam młodszego brata, który obawiam się że jest w takiej samej sytuacji bez perspektych, i jest mi z tego powodu jednak przykro. Mam nadzieję że nie czytał blackpilla.
@Erikaa: wystarczy sobie wpisac "lowcy pedofilow" w yt i masz pelno chorych mezczyzn, gdzie 30 latek z zona i dziecmi nie moze sie powstrzymac przed wyslaniem zdjec przyrodzenia 12 latce. W wiekszosci sa to podstawione "dzieci", ale zdarzaja sie autentyki i sad oczywiscie daje zawieszenie, zeby biednego pedofila nie skrzywdzic.

W ogole w Polsce gwalt nie jest gwaltem. Wciaz czekamy na zmiane definicji.

Sugeruje szukac na Zachodzie. Tam inaczej mezczyzni traktuja