Aktywne Wpisy
MarianJanusz +15
Uwaga bo pojadę teraz trochę ruską onucą. Ale czy z perspektywy tych dwóch lat rzeczywiście opłacało się Ukraińcom stawiać opór? Kilkaset tysięcy zabitych. Miliony uciekło z kraju. Całe miasta w gruzach. Zapaść gospodarcza. A co było alternatywą? Alternatywą było po prostu dać ruskim wjechać czołgami do Kijowa. Zełenski by pewnie trafił do łagru, a kilku innych wypadło z oknien. Władzę przejęłaby jakaś moskiewska pacynka i tak by się im dalej żyło na
eaxata +68
Nie piję prawie od miesiąca i dzisiaj mało brakowało, a bym się #!$%@?ł, ale jednak walka nadal trwa. Nawet browary kupiłem już, ale stało się coś, co mnie odwiodło od tego pomysłu. Mianowicie spotkałem starego znajomego, który mi powiedział, że widać i słychać po mnie, że przestałem pić. A nigdy wcześniej z nim nie gadałem ani o tym że chleję, ani o tym że zamierzam przestać, ani o tym że przestałem. Wychodzi
Pierwszy to "Pending Train" - polecam, są podróże w czasie <3
A teraz oglądam "Behind Your Touch" gdzie weterynarka dostała "super moc" widzenia przeszłości danego zwierzęcia jak dotknie jego tyłka xD Bo jak dostała tę moc, spadł na nią meteoryt i w tym czasie trzymała krowę za tyłek, testuję też tę moc na ludziach chwytając ich za tyłki, ale została już raz aresztowana xD
Ale dopiero oglądam 2 odcinek, czuje coś, że będzie pomagała policji w rozwiązywaniu przestępstw XD
Podobają mi się te koreańskie seriale, widać, że lubią się bawić nawet przy kręceniu i postprodukcji :D
#netflix #seriale #heheszki
@aptitude: zachęciłeś
@Logytaze: O dzięki! Obejrzę! <3