Aktywne Wpisy

windows95 +285
mirki pomóżcie, czy takom kamera uda mi sie zrobic sobie kolonoskopie? jestem juz zdesperowany. Chcialem na nfz ale dostalem termin za 18 lat

źródło: 1000028711
Pobierz
Pokojowa +421
Miałem 8 lat kiedy to pierwszy raz zobaczyłem. I tymi poradami do dziś się kieruje..

...takie osoby zawsze będą gotowe na dowolne koszta i "kwitologię" potrzebną do legalnej rejestrowanej broni, na dowolne progi jakie im resort i związki naszykują - byleby tylko nie potracili swoich cennych przywilejów i zawartości szaf ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Choć może śmieją się, szydzą z eks-komandosa łysego jak kolano "Dziewula" z tym swoim Desert Eagle'em i "chorobą eksperta" - oni sami złapali jej zmutowaną odmianę, a udają wręcz coś przeciwnego :-P
#kijwmrowisko #wojna #bron #takaprawda #libertarianizm #libekcontent #nieprzyjacieleniewoli
źródło: temp_file2504687449902873382
PobierzBardzo tu nagłaśniasz problem z dostępem, ale on nie jest większy niż zrobienie prawa jazdy. Też musisz zdać egzamin, a żeby jeździć autem to je zarejestrować. Dalszą papierologię tak, możnaby znacząco ułatwić, ale samo pozwolenie jest optymalne.
Co tam jest trudnego w tym dostępie?
PJ jest do kitu w polszy, ale to przez spartolony system nadzoru nad egzaminatorami jazdy i nieżyciowymi wymaganiami powodującymi że "najpierw uczysz się aby zdać egzamin, a potem tak aby jeździć
Spełniasz wymagania (jak i na prawo jazdy, badania w sumie podobne, jedyny dodatek to psycholog i psychiatra), to dostajesz papier ¯\(ツ)/¯
Kurcze, masz pozwolenie? Bo jeśli masz, to nie wierzę, że sprawiło ci problem zrobienie go. Ci ze znajomych, którzy najgłośniej krzyczeli o problemach ze zrobieniem pozwolenia,
Obecny system nie jest gotowy na naprawdę zwiększone zainteresowanie bronią i ułatwienie załatwiania spraw, bo by się paniom i panom w okienkach pieczątki w dłoniach łamały i całe pokoje tonęłyby w papierach ¯_(ツ)_/¯
Rzeczy do reform jest tyle, że to temat na zupełnie nową ustawę. A ci co przekonują
Popularność broni czarnoprochowej też wskazuje na to że wymagań jest za dużo, i nie są w przystępnej formie...
...tak do Praw Jazdy jak i do dokumentów na b--ń
"Kulturka" to może i też była w kolejkach po różne towary w czasach niedoboru, jednakże to że ludzie kulturalnie czekali w kolejkach NIE świadczy że gospodarka planowana była dobra
Broniarze nie lubią takiego Dziewula i jego eksperckiej choroby - choć sami już w pierwszym komentarzu traktują zwykłych szarych ludzi jak jakiś tępy zapijaczony motłoch, ktoremu nie
@wygolony_libek-97: Tradycyjny, polski beton.
@Polinik nie potwierdzam, zaprzeczam ( ͡º ͜ʖ͡º)
A, no i lepiej nie pytać co z prawami nabytymi do tej broni czy ochroną prywatności danych jej posiadaczy w razie W (ಠ‸ಠ)