Aktywne Wpisy
mickpl +1596
cytmirka +207
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Pytanie mam do wszystkich, którzy weszli w amerykański sezon mafs. Jak Wasze reakcje i odczucia? Już wcześniej pisałam, że mnie nie powaliła ta h’amerykańska edycja, ale to ze 3 lata temu było, może teraz jest lepiej?
I jeszcze taką ciekawostką z Wami się podzielę co do nowego australijskiego sezonu 11(。◕‿‿◕。)
Bez spoilerów… obiecuję
….. do odcinka 12 włącznie jest dwóch typów z włosami do pasa. Tak bujnymi, gęstymi i długimi, że mało która kobita im może dorównać. ( mąż Muko z sezonu 10 może im piwo podawać) Czesanie koczków z użyciem gumek obszytych atlasem mają w małym palcu¯\(ツ)/¯i za chwilę dołączą do nich nowe pary w tym jeden fryzjer (lat 26) z długimi kudłami. I nie! Nie, żebym miała coś przeciw, ale czy teraz taka moda wśród młodych mężczyzn jest? Bo nie ogarniam tego trendu. Jak Wy to widzicie?
A nie wiem jak reszta, ale ja jestem największą fanką to australijskich ekspertów :D I ostatnio dowiedziałam się, że John to były krykiecista - ciekawe połączenie sportowca a potem eksperta od związków :)
Od razu też było widać, że np. ostatnia para - koniara i gość od mieszkań - po prostu do siebie masakrycznie nie pasują. I to wszystko, co pisalam wcześniej.
Natomiast nawet - po części - podoba mi się, że pojechali
”czegoś”
Szczerze!?!?….. nie lubię amerykańskiej edycji tego programu. Nie wiem, co musiałoby się stać, żebym się do tego „czegoś” przekonała
Mogę też prosić o link do nowej australijskiej edycji?
Komentarz usunięty przez autora
Co do amerykańskiej, ja sobie odpuściłam, w sensie przeklikałam te pierwsze odcinki, ale z zapowiedzi następnego moze sie bedzie cos ciekawego działo, trudno w tej chwili wyrokować, ale ja tez jednak jestem zdecydowanie za australijska formułą.