Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +121
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
kamz_4con +15
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Jeżeli CPK broni gość który wcześniej bronił dwóch bandytów skazanych prawomocnym wyrokiem, tvpis i nielegalnego prokuratora krajowego to naprawde trzeba mieć klapki na oczach myśląc że to nie jest jakiś pisowski wał. Tak, oczywiście, jest szansa że tym razem nie broni nielegalnego działania swojej partii no ale prawdopodobienstwo jest dosyć niskie patrząc na całokształt jego prezydentury ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
"Grawitacyjny środek Układu Słonecznego, jego barycentrum, nie znajduje się w samym sercu naszej gwiazdy. To raczej miejsce bliżej jej krawędzi zewnętrznej lub tuż obok niej."
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie mowilem tu o centrum grawitacyjnym naszego ukladu, ani tez o przemieszczaniu sie owego wzg centrum drogi mlecznej.
Takze ten :P
@jozef-dzierzynski: Ile razy
@SlavedWizard: Olaboga CPK obrażajo!!!!1111
@jozef-dzierzynski: Niemcy potwierdzają!