@Arboree: w sensie: ekipa której zawdzięczamy rekordową w dziejach Polski liczbę afer, kłamstw, manipulacji, defraudacji, a jednocześnie ekipa która nielegalnie podsłuchiwała opozycję (i siebie wzajemnie xD) mimo wszystko jest godna zaufania, a rozpoczęte przez nią przedsięwzięcia nie mają prawa być kwestionowane?
Kwestionowanie =/= obśmiewanie czegoś tylko dlatego że tamci to chcieli robić. Poza tym temat CPK przewija się od 20 lat, a on to przedstawia jakby to był jakiś masterplan PiSu żeby pociotki mogły doić kasę, bo tak naprawdę to lipa i "wszystkie ekspertyzy" poddają go w wątpliwość
Kwestionowanie =/= obśmiewanie czegoś tylko dlatego że tamci to chcieli robić.
@Arboree: ej a weź mi pokaż jeden cytat Tuska, w którym krytykuje on CPK tylko dlatego, że jest PISowski? Ale chociaż jeden, bo inaczej wyjdzie, że wszystko sobie zmyślasz ( ͡°͜ʖ͡°)
Temat CPK przewija się od kilkudziesięciu lat - co to ma do rzeczy?
Bardzo proszę o ciepłe słowa. Zawaliłem uczelnie, mam długi i jestem na najniższym punkcie życia, boję się jutro obudzić. Jeśli ktoś z szerszą perspektywą może popisać byłbym wdzięczny.
#cpk #energetyka #polityka #bekaztuska #bekazlewactwa
xDDDDDDDDDD
Nie są godni zaufania
Kwestionowanie =/= obśmiewanie czegoś tylko dlatego że tamci to chcieli robić. Poza tym temat CPK przewija się od 20 lat, a on to przedstawia jakby to był jakiś masterplan PiSu żeby pociotki mogły doić kasę, bo tak naprawdę to lipa i "wszystkie ekspertyzy" poddają go w wątpliwość
@Arboree: ej a weź mi pokaż jeden cytat Tuska, w którym krytykuje on CPK tylko dlatego, że jest PISowski? Ale chociaż jeden, bo inaczej wyjdzie, że wszystko sobie zmyślasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Temat CPK przewija się od kilkudziesięciu lat - co to ma do rzeczy?