Myślicie że klapek i Muminy robią jakiś biznes na boku? Bo jak mnie by np taki śmieć nagrywał od tyłu później na basenie a zwyczajnie nie poszedł przywitać się i życzyć dobrego dnia- tym bardziej że to jego byłi klienci. To serio poszła bym do tego gołębnika z-----a kleszcza jak psa i to jeszcze upubliczniła. Zgłaszając na policji że mnie atakuje i śledzi dziwny typ i się boję o życie. Ciul że nic nie zrobi ta policja ale nie zostawiłabym to tak spokojnie że Muminy.
Ps na live ostatnim u Machaja był Filip coś tam pisał później wyszło że klapek ich kameruje i co machaj o tym myśli ludzie pytali na to skomentował Filip że staler to Machaj udawał że nie wie o co chodzi. #raportzpanstwasrodka
@Justyna16: szczerze tam wszystko jest możliwe. Oni wszyscy są prześmieszni. Krzychu już też nie twierdzi że Sina to jego kobieta a tylko pomoc w kuchni 🤣
Gdzie polecacie szukać dziewczyny: - w wieku 22-30 lat, - wiara bez znaczenia, - bez dzieci, tatuaży, długów, zaburzeń, - lubiącej dzieci i widzącej się roli matki? jakieś pomysły? ( ͡°͜ʖ͡°)
Bo jak mnie by np taki śmieć nagrywał od tyłu później na basenie a zwyczajnie nie poszedł przywitać się i życzyć dobrego dnia- tym bardziej że to jego byłi klienci. To serio poszła bym do tego gołębnika z-----a kleszcza jak psa i to jeszcze upubliczniła. Zgłaszając na policji że mnie atakuje i śledzi dziwny typ i się boję o życie. Ciul że nic nie zrobi ta policja ale nie zostawiłabym to tak spokojnie że Muminy.
Ps na live ostatnim u Machaja był Filip coś tam pisał później wyszło że klapek ich kameruje i co machaj o tym myśli ludzie pytali na to skomentował Filip że staler to Machaj udawał że nie wie o co chodzi. #raportzpanstwasrodka
@Vendigoo: Jak żule w większych miastach, ciekawe czy mają jakichś alfonsów którym odpalają działkę