Aktywne Wpisy

pciem +230
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +59

Przykład z książkami - mam książkę czytam książkę fajna książka czytam kolejną w między czasie znajdę 10 kolejnych serii książek zaczynam czytać raz to raz tamto smakuje nowych gatunków nowe style przeczytałem 5 ale zrobiło mi się do przeczytania kolejne 50 zanim to przeczytam robi mi się 150. Moim celem było przeczytać 1000 książek ale wszystkich książek które chcę przeczytać będzie więcej niż 10 tysięcy człowiek nie ma tyle życia a głód narasta. A to tylko jeden przykład, to się przekłada na całe życie.
#przemyslenia