Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
To nie może być na dłuższą metę do utrzymania. Ja się nie dziwie, że Ukraińcy wyjeżdżają z Polski. I ogólnie się dziwie imigrantom jak nie mają naprawdę dobrych skilli, że zostają w Polsce.
#nieruchomosci
@twardy-zawodnik: a to już swoją drogą. Wczoraj czy przedwczoraj jakiś bank napisał na twitterze, że wg. nich stopy nie spadną do końca 2025. Czyli rata 7k za 1 mln zł będzie
Ja nie twierdze że w Wawie nie jest drogo ale porównuj mieszkania z tej samej półki.
A najlepiej zrób podobne zestawienie z porównywalnym miastem czyli np. z Pragą
@dzem_z_rzodkiewki: tak to też prawda. Jeżeli 2-3 lata temu wynajmowało się średnie mieszkanie w Warszawie po 2k zł. A teraz za to samo a często gorsze chcą 4k. Ludzie się godzą ale jak rozmawiam z Ukraińcami ostatnio to oni są jeszcze
Mieszkania w centrum Warszawy są w podobnej cenie jak mieszkania w centrum podobnych do Warszawy stolicach
@twardy-zawodnik: Która jest krytykowana bo Polak nie dość że ma płacić najwięcej w Europie to jeszcze brać na siebie najwięcej odpowiedzialności jakby coś się stało