Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +21
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
EURO 2012 przyznano Polsce w 2007. Do 2012 wybudowano w ciul autostrad, ekspresówek, dworców i stadionów. W czasie kryzysu Lehman Brothers.
PiSowcy w 8 lat przewalili kilka miliardów na CPK i jedyne co im się udało osiągnąć to - uwaga - MASTER PLAN XD Nawet łopaty nie wbili i to w szczycie hossy. XD Jeszcze sponsorzy ołtarzy i pikników propagandowych mają czelność grać kartą “chyba nigdy nic nie budowaliście” i “nie można przerywać budowy!” XD No nie można, bo jej nie ma, wy pierdzielone pijawki pieniędzy podatnika.
#cpk #polityka #bekazprawakow
no bo oni 7 lat decyzję środowiskową ogarniali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://tvn24.pl/polska/afera-mailowa-kulisy-konsultacji-w-sprawach-inwestycji-drogowych-michal-dworczyk-o-ministrze-infrastruktury-takiej-tepoty-polaczonej-z-niekompetencja-dawno-nie-widzialem-6076286
@DEMONzSZAFY: oho, mamy na sali eksperta, zdefiniuj jak wygląda autostrada
Według szacunków, cały proceder miał spowodować straty w wysokości 5 miliardów euro.
Dobra idioci, a teraz fakty. Po pierwsze mapa, którą wrzuciłeś to manipulacja, bo nie jest to mapa dróg szybkiego ruchu istniejących w 2012 tylko mapa pobożnych życzeń. Faktycznie istniejąca sieć dróg szybkiego ruchu pół roku po Euro 2012 wyglądała jak na zdjęciu które wrzuciłem (tylko kolor zielony).
@a665321: Wychodki nie łapią, że np. taka autostrada A2 nie została wymyślona na szybko w 2007 roku po tym jak dostaliśmy organizację Euro, tylko powstała w oparciu o analizy i dokumenty przygotowywane wiele lat wcześniej. Myślą,
@DEMONzSZAFY: wiesz jak mówią, “może i ch..owa ale lepsza niż fejkowa decyzja środowiskowa”. Master Planem CPK to co najwyżej do konta bankowego horaly dojedziesz.
@RunAway268: typ co porównuje 4 stadiony, kilkaset km autostrad, kilka dworców - i to wszystko organizowane przez niezależne samorządy przy synchronizacji przez rząd centralny.
Ale fakt, nie ma co porównywać, bo te stadiony ISTNIEJĄ.
@woj_an: oh, to jak PiS dojdzie do władzy, będzie miało swój sejm, senat i prezydenta, oraz przez 8 lat ministra sprawiedliwości pełniącego funkcję prokuratora generalnego i CBA z pegasusem to znajdzie winnych i ich ukara, skoro “afera miała polegać”, prawda?
OH WAIT
Takie wrzuty to może miały sens w 2015.