@Razi91: no i nie o tym mówiłem a o tym, że 10 a nawet 15 stopni, w południowej Hiszpanii, to nie jest nic nienormalnego, a to wciąż jest bardzo daleko do 30, które wieszczy TVN.
Taki łotebałtyzm z twojej strony. Masz jakieś konkretne argumenty?
@osetnik ale się striggerowałeś xD dzisiaj na południu kraju było 10 stopni, zobacz sobie w windy. Termometr u mnie pokazywał 12. Wczoraj wieczorem, koło 21, w samochodzie widziałem 11 stopni, jeśli mamy rzucać anegdotami "u mnie". Tak, nazywanie tych temperatur "upałami" to trochę przesada, ale mówienie że problemu nie ma to obraz skrajnej ignorancji.
Jak miałeś 10 °C, znaczy mieszkasz na południu, może w Krakowie. Otóż, może Cię to zaskoczy, ale średnia temperatura stycznia wynosi -1,6 °C. Włączając noc, kiedy jest zimniej. Więc normalnie to jest w okolicy zera lub w plusie a nie w minusie.
Fakty TVN. Cała prawda, cała dobę.
----
Pozostawiam to bez komentarza. Za, komentarz, wróć, za stwierdzenie faktu, znalezisko o tym spadło z rowerka.
Wrzucę tylko zrzut z mapy pogody w samo południe, w Hiszpanii.
@Razi91: nie wiem tu masz 10 stopni bo hmm mnie pada śnieg.
@Razi91: no i nie o tym mówiłem a o tym, że 10 a nawet 15 stopni, w południowej Hiszpanii, to nie jest nic nienormalnego, a to wciąż jest bardzo daleko do 30, które wieszczy TVN.
Taki łotebałtyzm z twojej strony.
Masz jakieś konkretne argumenty?
@Razi91: nie wiem gdzie ty masz 10 stopni bo hmm mnie pada śnieg.
Pokaż mi palcem te 10 stopni.
Tak, nazywanie tych temperatur "upałami" to trochę przesada, ale mówienie że problemu nie ma to obraz skrajnej ignorancji.
@Razi91: nie powinno.
Jak miałeś 10 °C, znaczy mieszkasz na południu, może w Krakowie. Otóż, może Cię to zaskoczy, ale średnia temperatura stycznia wynosi -1,6 °C. Włączając noc, kiedy jest zimniej. Więc normalnie to jest w okolicy zera lub w plusie a nie w minusie.