#gielda Część, zastanawiam się nad dziwnym ruchem... Mam już około 1000akcji zakładów Police, ale zastanawiam się czy nie kupić akcji też całej grupy azoty, co myślicie o takim ruchu ? Docelowo miał bym w takiej sytuacji 2000 akcji grupy azoty i 1000
@Frank_Parker: no widziałem, no i ta informacja realnie mówi o tym że cały proces może trwać 90dni dłużej i kosztować 130mln jeśli w ogóle to będzie rozpatrzone pozytywnie przez azoty
3 miesiące opóźnienia dla mnie to bez różnicy, bo myślałem o tym żeby zakupić spółkę tak na okres do 2lat więc to nie ma realnego znaczenia, a po oddaniu do użytku zyski już będą realne :)
@Frank_Parker: ale z drugiej strony, skoro zysk będzie mały i wszyscy się tego spodziewają czy to nie jest moment żeby zacząć kupować właśnie, np 500akcji na start i poczekać na wyniki i dobrać i tak parę razy
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
Część, zastanawiam się nad dziwnym ruchem...
Mam już około 1000akcji zakładów Police, ale zastanawiam się czy nie kupić akcji też całej grupy azoty, co myślicie o takim ruchu ?
Docelowo miał bym w takiej sytuacji 2000 akcji grupy azoty i 1000
Jakie są wg was plusy i minusy takiego zagrania ?
Ma to sens?
3 miesiące opóźnienia dla mnie to bez różnicy, bo myślałem o tym żeby zakupić spółkę tak na okres do 2lat więc to nie ma realnego znaczenia, a po oddaniu do użytku zyski już będą realne :)