Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +717
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Atreyu +181
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Z tego co zauważyłem, to działo się to zawsze po tym, jak żarówka była poza siecią, bo np. miała wyłączony prąd przez dłuższy czas. np. po nocy. Może to oznacza, że żarówka mówi, że się zgubiła i musi się sparować z siecią, co właśnie robi migając.
@kajak98: tak, przecież to normalne zigbee. Od dawna mam je podłączone w ten sposób. Działają lepiej niż z bramką Tradfri (tj. od 2 lat brak jakichkolwiek problemów), a przy okazji pilota Tradfri mogę używać do
Taka, na CC22531, ale pewnie nie ma większego jaką kupisz.