Wpis z mikrobloga

• 0
@Linnior88 dla mnie to takie zwykłe, niczym się nie wyróżniające kobiety. Nie ma nic co by przyciągało wzrok. Są po prostu ładne, ale w szalenie nudny, powtarzalny sposób. Spojrzysz i za minutę zapomnisz jak wyglądała.

Gdybym miała wybrać jak chcę wyglądać to na pewno bym wybrała wyrazistość. Najważniejsze jest podobanie się sobie i czucie się dobrze ze sobą, to co lubią faceci jest mniej ważne w takim starciu. Nawet lepiej jak
  • Odpowiedz
@Linnior88: Mnie taka uroda trochę odrzuca. Tak samo jak zbyt drobna budowa u kobiet. Miałem w pracy koleżankę, która była bardzo ładna z twarzy ale budowę miała dziecka. Nawet sukienkę na imprezę firmową kupowała na... dziale dziecięcym H&M. Mimo licznej buzi i powalającej inteligencji była dla mnie niezbyt atrakcyjna właśnie przez takie dziecięce cechy w budowie ciała. O ile u dziewczyny w wieku powiedzmy 20-25 lat jest to jeszcze OK,
DocentMarzanek - @Linnior88: Mnie taka uroda trochę odrzuca. Tak samo jak zbyt drobna...

źródło: Felicity-Jones-web-1

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88 ja brunetką z brązowymi, ale też mi nie było dane, bo jestem co prawda brunetką ale z niebieskimi :( Tu też mam inaczej niż większość ludzi, bo nie podobają mi się inne niż ciemno brązowe oczy u kobiet. Z małymi wyjątkami.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ja mam np szare , niby bardzo rzadkie ale szare oczy i brązowe włosy to nadal nie jest to co blondyna z niebieskimi
Mam ponury rodzaj urody bo ciemne włosy bure oczy i blada jak trup
Gdybym była blondyna z balonami to bym nie siedziała na przegrywie ehhh
Świat modelingu pieniędzy i szampana by czekał otworem xD
  • Odpowiedz
Niski wzrost okrągła głowa dziecinne cechy praktycznie każdy typ na to leci mimo że będzie kłamał że nie

Dla mnie też to obrzydliwe ale widzę na przestrzeni lat jakie miały największe wzięcie

@Linnior88: A ja zauważyłem, że jakieś "ale" mają zawsze ludzie o przeciwnych cechach fizycznych, niezależnie od płci. Zapewne jesteś heavyweight więc dlatego to jest dla ciebie obrzydliwe ofc.
  • Odpowiedz