Wpis z mikrobloga

Czacie że wystarczy być randomowym ciapakiem, nagrać Tiktoka że jest się w Polsce, i nagle dostajesz od naszych witaminek 140 komentarzy z kisielem w majtach? klasyczny #p0lka moments (screeny wrzucam w komentarzach). Ty musisz mieć minimum 190cm,własnościowe mieszkanie w dobrej dzielnicy, zarabiać powyżej 10k itd a Habibi? Habibi musi tylko nagrać Tiktoka ze jest w Polszy xD Rok temu zrobiłem sobie tripa autem po Turcji, I po odpowiedzeniu na pytanie skąd pochodzę co drugi jak w tymi memie odpowiadał "Poland?! My ex girlfriend was Polish" dlatego potem wolałem mówić że jestem z Chorwacji xD Nic tak nie obrzydza Polskich kobiet jak rozmowy z obcokajowcami, Tajlandia Europy i to darmowa
#przegryw #rozowepaski #tfwnogf
JohnnyPomielony - Czacie że wystarczy być randomowym ciapakiem, nagrać Tiktoka że jes...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JohnnyPomielony: nie bo rośnie gwałtownie mozliwość wpadki. chcesz mieć kolejnego bękarta na utrzymaniu?
żeby utrzymanie samotnych matek powiedzmy do 40 r.ż. prawnie byli zobowiązani jej rodzice ok. niech se robią co chcą na własny koszt, nie zmuszałem jej starych do posiadania czegoś takiego i nie broniłem im wychowania jej.
  • Odpowiedz