Wpis z mikrobloga

@niegwynebleid chili to nie ragu. Seler naciowy chociaż dodałeś? Na zdjęciu wygląda pysznie, mam nadzieję, że zrobiłeś porządne ragu, gotowane co najmniej 5 godzin i podane następnego dnia. Jak nie to naślę na Ciebie Vincenzo i on Ci powie co #!$%@?łeś.

  • Odpowiedz
  • 1
@evilcry vincenco plate na YT. To jest z 2kg karczku 0,7kg udźca. 3 marchewki, 4 łodygi selera, mięso podzielone do smażenia na 6 części żeby się nie ugotowało.
I polpa Mutti. Dużo polpy.
@Kaczorra vincenco by nigdy tak nie powiedział
@Saddam_Husajn całego selera nie dodam - dzieciaki powoli się do niego przekonują a ja nie chcę go miksować i wolę w kostkę. Ale cały to i tak za dużo.
  • Odpowiedz
@niegwynebleid: Mój kolega od zawsze robi tylko w takim garze sos do spaghetti i barszcz czerwony. Ma przepisy od mamy i chyba nie chce mu się dzielić tego na 4 ... ale to najlepsze spaghetti i barszcz czerwony jakie w życiu jadłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz