Aktywne Wpisy
Iudex +486
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +831
#ukraina #kanalzero
Tyle że kacap by się nie zatrzymał, i dalej testował na ile może sobie pozwolić i kogo zaatakować.
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież państwa bałtyckie by były zajęte zaraz po tym jak by mieli Ukrainę w garści.
Wiadomo że Białoruś to ich wasal, więc trzymali by wtedy całą Europę za j---a.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Matpiotr: Coś więcej merytorycznie oprócz "xd"? Rosja ma jakieś roszczenia terytorialne w stosunku do Polski? Powiązania etniczne, kulturowe, polityczne? Jesteśmy państwem satelickim Rosji?
@PiccoloGrande: proponuję zapoznać się m.in. z historią Polski i 123 latami kiedy Polski nie było na świecie, bo twoja wspaniała mateczka russia zagrabiła pół naszego terytorium.
@Matpiotr: OK, czyli jednak nie masz nic na obronę swoje tezy. Nie ma o czym dyskutować.
Kto rozpętał wojnę z Gruzją w 2008 roku?
I pierwszą wojnę z Ukrainą w 2014?
Krasnoludki?
Kacapy chcą nowego ZSRR, a Polska jest w
@Jellycrusher: Jakiej strategii? Gdzie ona jest wyrażona? Kiedy zostały wyrażone roszczenia?
@Jellycrusher: Mhm, gęsto zalesiony, poprzecinany jeziorami i wzgórzami bagnisty teren. Idealny do "brania sobie" i wykorzystywania.
@Matpiotr: Nie. Polska nigdy nie była częścią ZSRR. W przeciwieństwie do wcześniej wymienionych.
@Jellycrusher: Wręcz przeciwnie. Śledzę uważnie. Na tyle iż dobrze wiem jakie roszczenia Rosja ma wobec Ukrainy, Gruzji czy Białorusi, a jakie wobec Polski. Pozwala mi to też podchodzić z dystansem do teorii ludzi, którzy po lutym 2022 odkryli, że straszenie dobrze wpływa na zasięgi i postanowili zrobić sobie z tego źródło dochodu.
@Matpiotr: trzymajta mnie, chłop pisze historię na nowo. Polska w granicach ZSRR tego jeszcze nie grali.