Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Odpaliłem dzisiejszego Krzycha. Kasy nima, bo żarciki że nawe wody na podlewanie szkoda. Dziwi sie, ze sie Sina cieszy na szołę. Ona jest z nich najmądrzejsza, uiczy się ang. i chinskiego. Oby się szybko nauiczyła i #!$%@?ła do jakies robo u chinczyków, zrobi kariere bo tam nikt nie zna khmnerskiego i chinskiego.

***** pijaków
  • 19
  • Odpowiedz
@lskx: będzie pewnie taka nauka jak u Srejle.
Te głąby dobrze wiedzą że jak te dziewczyny by się w jakiś sposób wykształciły to by ich olały stąd ta rzekoma nauka to ściema.
  • Odpowiedz
@lskx Jak, mnie #!$%@?ą "bohaterowie" tego uniwersum, to tylko bardziej mnie #!$%@?, sposób twojej pisowni #grammarnazi Te literówki naprawdę można edytować, później człowiek to czyta i cofa się w rozwoju.
  • Odpowiedz
@lskx Nie żebym się ostatnio #!$%@?ł do Ciebie, ale jednak, jako "tfórca" YT daj jakiś przykład, a nie szybko pisane na kolanie. Dziękuję. Okun.
  • Odpowiedz
  • 0
@lskx ja i tak widzę między Krzychem a Sina większy poziom komunikacji niż między prezesem a Srejlej. Sina chociaz "próbuje mówić pełnymi zdaniami".
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@dzacha: zdecydowanie. Sina już mówi lepiej niż Predator. Srejle niestety - słabo. Ale też jest różnica między Krzychem, który do Siny używa prostego słownictwa, ale jak się zapomni to jakichś czasów czy zwrotów użyje i zaraz sie poprawia na "you! go".

Ogolnie absurdem jest, że to są niby ich laski od lat a nie potrafią się nawet komunikować xD.
  • Odpowiedz
  • 3
@lskx w zależności jakie one mają do tego podejście , jeśli pokażą że więcej rozumieją i mówią, będą im stawiane większe wymagania, a tak udają głupie że nie umie nie rozumie, kuma więcej ale po co pokazywać.
To tak jak babcia mojego męża niby nie słyszy, niby już głucha a bujała się na uchu i wszystko doskonale słyszała i była najlepiej poinformowana w rodzinie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@dzacha: stary! duże literówki. uważaj na @macoomba bo Cię zgłosi i Biauek zbanuje.
A na poważnie: może i pewnie taki ma plan. Srejlje wygląda jakby jej było dobrze, Sina.... no nie wiem :)
  • Odpowiedz