Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (147)
- Nie 81.4% (1422)
- Sprawdzam 10.1% (177)
RudyPele +306
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
nikt nie okradł Zajca, po prostu słabo skoczył. Zobaczcie na powtórki skoków Krafta i Wellingera - oni lecieli nisko, w ostatniej fazie lotu niemal równolegle do zeskoku, wręcz szorowali końcami nart o śnieg i lądowali w ostatniej chwili, tak jakby wślizgując się w zeskok. Timi Zajc wybił się wysoko, jak Kubacki i Forfang, i przez to spadał na zeskok, musiał rozpoczynać lądowanie z metr nad ziemią, zamiast po niej szorować i wyciągać kilka dodatkowych metrów.
Kraft dodane 7 punktu za wiatr
Wellinger dodane 9,7 punktu za wiatr
Zajc dodane... 16 punktów za wiatr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo, nie mogli poczekać kilkanaście sekund dłużej ( ͡º ͜ʖ͡º)
nie zauważyłem, żeby przy kimś czekali, końcówka skakała jeden po drugim.
To trener ma możliwość wstrzymać zawodnika kilkanaście sekund na zielonym świetle (tak zrobił Turnbichler z Żyłą).
Co miał zrobić Sedlak? Na co miał czekać, jeśli wiatr mieścił się w korytarzu? Czy gdyby poczekał te kilkanaście sekund i wiatr wtedy byłby 0,9 w plecy albo wychodziłby poza korytarz i konkurs by anulowano, to wtedy też by był spisek?