Aktywne Wpisy
Dzonsin +76
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
ReeceWithouterpoon +189
Tag do obserwacji lub czarnolistowania: #mirkoserial
WYNIKI: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mvYswXgfN9Ap1vfwZKnrtXqZEdoDht7NLLznGQ5lyCs/edit
Zasady: Tym razem ocenimy reżyserów, zarówno żyjących, jak i nieżyjących. Najpopularniejszych i najwyżej ocenianych 40 reżyserów wybrałem na podstawie statystyk Filmwebu. W ankietach głosujemy na najlepszego naszym zdaniem reżysera. Głosowania trwają nie krócej niż 24 godziny. Dwóch najlepszych reżyserów z grupy przechodzi do fazy pucharowej zabawy. Za remis w fazie grupowej zostanie uznany wynik, w którym wygrywający mecz osiągnie do 55% głosów.
GŁOSOWANIE W KOMENTARZACH!
Pamiętajcie o plusiku dla zasięgu! Dziękuję! Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta #filmy #film
https://wykop.pl/wpis/60427167/uwaga-plusujacy-ten-wpis-beda-wolani-do-kazdego-me
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Terry Gilliam
Las Vegas Parano, Brazil, 12 Małp, Kraina Traw, Sens Życia wg. Monty Pythona, Fisher King, Parnassus, Monty Python and the Holy Grail, Nieustraszeni Bracia Grimm, Teoria Wszytkiego
Steven Spielberg
Indiana Jones, Szczęki, Park Jurajski, Szeregowiec Ryan, Sztuczna Inteligencja, Bliskie Spotkania 3 Stopnia, Raport Mniejszosci, Wojna Światów, Złap mnie jeśłi