Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
szurszur +79
Mam pytanie od osób, ktore potrafią wrzucać seriami wyłącznie wpisy negatywnie przedstawiajace Ukraine.
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Chce wyremontować pokój dziewczynie z którą jestem ale nic nie umiem
Ojciec mnie niczego nie nauczył
Darł mordę i tylko się chwalił że on w moim wieku to już nie wiem co robił ew jak nauczyłem się trzymać wiertarke to się śmiał że dorosły chłop to powinien to umieć
Dziewczyna z którą jestem planuje remont
Zamurować jedne drzwi wyciągnąć ościeżnice i wiadomo wyrownac ścianę z malowaniem oraz ocieplić i wzmocnić sciane bo wczneiej mieszkała tam Patola i zniszczyli trochę pokój
Ale nic nie umiem nie znam się na materiałach itp
#kiciochpyta #remontujzwykopem #remont #zalesie #przegryw
Boje się że ściana będzie miała na sb coś i #!$%@?
I będę robił po godzinach jak będę miał czas
Zdarzyło mi się robić ściany w starych budynkach co jako ocieplenie miały trzcinę a ściany wewnętrzne lepione z gliny.