Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Druga juz recenzja tego miejsca, natomiast tym razem ze względu na dostępność steka Wagyu, którego do tej pory tam nie jadłem.
Nie ma co się za bardzo rozpisywać na temat tego konkretnego mięsa (więcej na google), natomiast mogę powiedzieć że warto spróbować na miejscu jako ciekawostkę i porównać sobie do "zwykłej" polędwicy.
Różnica jest spora, nie powiem czy warta tej ceny bo to już kwestia subiektywna.
Na zdjęciu antrykot z koscia (~800g), Wagyu poledwica z lewej (~200g) oraz Wagyu antrykot albo rostbef juz nie pamietam (~100g) + zwykla poledwica do porownania ktorej nie ma na zdjeciu.
Ceny z menu:
Antrykot z kością 100g / 48 pln - sezonowane na sucho - (min. 800 g)
Wagyu 100g / 190 pln (min. 100 g)
poledwica 100g / 45 pln (min. 200g)
Dodatki i nagrzany kamien w cenie mies
Ocena 4+/5, jedyne do czego sie moge przyczepic to do tych samych cen (albo w niektorych przypadkach ciutke wyzszych) jak w ich lokalu w Poznaniu, ale pewnie Niemcowi to i tak obojetne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#szczecin #gastroszczecin