Aktywne Wpisy

Dorciqch +271
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz
cocklush69 +36
#blackpill
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także

Druga juz recenzja tego miejsca, natomiast tym razem ze względu na dostępność steka Wagyu, którego do tej pory tam nie jadłem.
Nie ma co się za bardzo rozpisywać na temat tego konkretnego mięsa (więcej na google), natomiast mogę powiedzieć że warto spróbować na miejscu jako ciekawostkę i porównać sobie do "zwykłej" polędwicy.
Różnica jest spora, nie powiem czy warta tej ceny bo to już kwestia subiektywna.
Na zdjęciu antrykot z koscia (~800g), Wagyu poledwica z lewej (~200g) oraz Wagyu antrykot albo rostbef juz nie pamietam (~100g) + zwykla poledwica do porownania ktorej nie ma na zdjeciu.
Ceny z menu:
Antrykot z kością 100g / 48 pln - sezonowane na sucho - (min. 800 g)
Wagyu 100g / 190 pln (min. 100 g)
poledwica 100g / 45 pln (min. 200g)
Dodatki i nagrzany kamien w cenie mies
Ocena 4+/5, jedyne do czego sie moge przyczepic to do tych samych cen (albo w niektorych przypadkach ciutke wyzszych) jak w ich lokalu w Poznaniu, ale pewnie Niemcowi to i tak obojetne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#szczecin #gastroszczecin
źródło: stek
Pobierz