Wpis z mikrobloga

@Icouldbeyourmom: @Nicolaus_Steno1 przecież on tu walczy o te wszystkie kontrakty z fame, z tą firmą od odżywek, dla której robi wywiady xD. To jest przemyślana strategia, żeby dalej dobrze zarabiać. Nie zdziwilbym się jakby sam 6pak mu napisał to oświadczenie. Żyjemy w takich czasach, że słowo kobiety to świętość, a żadna firma nie chciałaby współpracować z gościem, co do którego istnieje podejrzenie, że leje kobiety.
@Nicolaus_Steno1: zacytowałem i co teraz?

takie oświadczenie, myślenie, postępowanie tylko prowadzi do normalizacji toksyczności i psychicznego znęcania się nad chłopami

co, że przyznał się że był agresywny i darł morde i demolował mieszkanie, że ma troche pokory i wstyd mu za to to jest jakieś płaszczenie sie przed piekłem mężczyzn? chłopie weź odstaw #przegryw i pogadaj z terapeutą że o swoich problemach z kobietami
Wiele z zarzutów z ostatniego wpisu Violi to prawda, którą chcę wziąć na klate.

@jasperindygo: No właśnie, nie wszystko jest prawdą, czyli w swoim oświadczeniu jego partnerka KŁAMAŁA, a mimo to gość pisze, że bierze całą odpowiedzialność za wszystko co złe na siebie.

Przemilczenie kłamstw tej kobiety + ukorzenie się = cuckolstwo
całą odpowiedzialność za wszystko co złe na siebie.

@Icouldbeyourmom: a skąd pomysł że bierze odpowiedzialność za wszystko co złe na siebie? Napisał że bierze na klate "wiele z zarzutów które okazały się prawdą" czyli reszte pomija, a także napisał że problemy w związku są "w dużej mierze jego winą" ale nie w całości jego winą. Z tą odpowiedzialnością to chyba chodzi mu o to żeby pismaki i komentatorzy sie #!$%@? a
@jasperindygo: Wrzosek napisał "jako głowa rodziny biorę odpowiedzialność za nasze problemy". Czyli to, że jego partnerka kłamała w oświadczeniu, nie ma znaczenia, nawet o tym nikt nie wspomniał i za to też wziął odpowiedzialność, bo kłamanie w związku to jest problem.