Aktywne Wpisy
jmuhha +13
Totalnie serio jakie wykształcenie trzeba mieć żeby pracować w wody polskie
Jestem lekarkom, ale trochę już z hydrologii rozumiem
#powodz
Jestem lekarkom, ale trochę już z hydrologii rozumiem
#powodz
kubanfs +2
#powodz Najważniejsze że wojsko w koszarach pompki robi albo na poligonie 50km dziennie biegiem dlaczego nikt wojska nie postawił w pełnej gotowości żeby teraz mogli na miejscu kilka godzin po powodzi pomoc w odgruzowywaniu miasteczek?
@Runaway28 widzę że, w USA jest łatwiejszy dostęp do prostytutek niż w PL, u nas dawno nie stoją przy lasach a co dopiero w mieście. Typowi też chyba się nudzi bo dalej to nagrywa. W ilu miejscach w USA jest tak jak tu na filmie ? (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Komentarz usunięty przez moderatora
I jak się odbywa łapanie takich przestępców? Policja wbija do motelu i halo, proszę przestać się r----ć, mamy podejrzenie prostytucji w tym pokoju? xD
większość rynku i u nas i u nich jest w internecie. To co widzisz na ulicach czy trasach to jest najniższy segment.
Ostatnio się z żoną zastanawialiśmy nad profilem klienta którzy korzystają z takich standuperek i po grzyba one wogóle stoją i doszliśmy do wniosku że to muszą być kierowcy ciężarówek, za ciężcy umysłowo lub zbyt leniwi żeby
Tez sie zastanawialem po co stoją i marzną jak np. może mieć 3 klientów a stoi cały dzień XD To lepiej w cieple poczekać. Co do tirowców to akurat nie oni
@Davidozz: podstawione policjantki które udają prostytutki. bierzesz taką i jak tylko dasz jej pieniądze to normalnie wbija policja i cie aresztuje
W zwykej pracy też zdrowie człowiek traci a c---a zarobią, tu jak ma łeb zarobi kasę a potem zainwestuje w siebie, wyjedzie i nikt nawet nie wie nic XD
Kiedyś jak jechałem na rowerze to mijałem takie panie i klienta który z nimi gadał. Dziadek coś kolo 70l. w golfie II. Przypuszczam, że tego typu panie obsługują panów którzy mają problemy z netem, albo jak ktos wyżej napisał, tirowców którzy muszą spuścić z krzyża a nie mogą swoim tirem podjechać do centrum miasta i tam iść na dziewczynki.
@Krolowa_Nauk okolice Radomia to w takim razie jakieś zagłębie pań