Aktywne Wpisy
Leotard00 +382
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
KingaM +29
#niepopularnaopinia #pilkanozna Polska odnosi od lat sukcesy (poważne) w siatkówce, w tenisie, w sportach zimowych. Zastanawiam się, po co pompować kasę w piłkę nożną i gdzie ten sport ma jakieś obiektywne przewagi dla rozwoju fizycznego?kasa przepalona na pilke ubila nam sukcesy w pilce recznej na poziomie klubowym co przelozylo sie tez na kadre, tak samo brakowalo chetnych do wsparcia kolarstwa gdy byly sukcesy, nie ma problemu w budowaniu nadal kolejnych stadionow gdy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#pis #polska #polityka
Jędraszewski ma bliźniaka więc nawet w najbardziej "trad" porządku to byłoby ok, jeden syn do kontynuowania rodu drugi do kleru. W google'u znalazłem że jego brat ma żonę (więc pewnie i dzieci) więc ok.
Ciekawa natomiast byłaby analiza tego ile polskiej elity kościelnej to jedynacy. Dla nich powołanie, dla ciebie zwykły facecie kazania o robieniu dzieci w antyludzkim systemie zniechęcającym do tego ( ͡°
@M4rcinS: na pewno całkiem sporo, w końcu jest biskupem, albowiem słowo Boże mówi
To politycy tworzą takie warunki do życia że ludzie nie chcą mieć dzieci,ceny mieszkań z kosmosu, koszty życia wysokie, chcesz coś kupić musisz brać kredyt a do tego jeszcze utrzymywać gówniaka.
Więc zdejmij gumę i mnóż się bezmyślnie jak bakteria albo papuas w dżungli bo potrzebujemy nowych pracowników/sponsorów a w zamian otrzymasz od nas: nic (od kiedy się urodzi to twój problem), wieczne potępienie (przez zasady religii napisane w taki sposób ze nie
@OskarDeveloperski: ja po prostu nie głoszę postulatów o "obowiązkach", których sam nie spełniam, bo to jest hipokryzja ¯\(ツ)/¯
Także 1) Jędraszewski raczej mógłby wkleić cytat papieża na swoim koncie (więc to raczej nie jest manipulacja fejkiem nawet jakby to nie było oficjalne konto), 2) jeżeli to nie jest konto Jędraszewskiego to powiedział to papież, więc wszystko z tego posta jest aktualne, tylko dotyczy nie
moze ma kilka wlasnych
To tak jakby mnie komornik nawiał na wzięcie kredytu.
Gdzie tu warunek osobistych korzyści?
To że na Wikipedii napisano "zazwyczaj..." nie oznacza generalnej zasady.