Aktywne Wpisy

wfyokyga +599
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty

źródło: 3YfcbKA
Pobierz
JanLaguna +216
Punkt zwrotny syryjskiej wojny domowej?
Rebelianci weszli do Aleppo i zajmują kolejne dzielnice miasta. W szeregach wojsk Assada panuje duży chaos, brakuje koordynacji, a niektóre oddziały wpadły w panikę. Chaos jest tak duży, że armia opuszcza wiele miejsc zanim jeszcze zetkną się z rebeliantami. W efekcie w ręce rebeliantów wpadają kolejne bazy wojskowe z magazynami pełnymi uzbrojenia. To ghanima (ar. łupy wojenne), której rebelianci nie widzieli od lat.
Wygląda to źle dla wojsk rządowych
Rebelianci weszli do Aleppo i zajmują kolejne dzielnice miasta. W szeregach wojsk Assada panuje duży chaos, brakuje koordynacji, a niektóre oddziały wpadły w panikę. Chaos jest tak duży, że armia opuszcza wiele miejsc zanim jeszcze zetkną się z rebeliantami. W efekcie w ręce rebeliantów wpadają kolejne bazy wojskowe z magazynami pełnymi uzbrojenia. To ghanima (ar. łupy wojenne), której rebelianci nie widzieli od lat.
Wygląda to źle dla wojsk rządowych

źródło: GdkaKI5XQAASkl6
Pobierz
Widzę Dudu bierze przykład z "najlepszych"
Boicie i trzęsiecie się przed potężnym prezydentem? xD
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
źródło: gf-hKX2-3K2U-iW35_andrzej-duda-664x442
PobierzJak z frajerskiego podręcznika negocjacji.
Że ten kto przyciąga rękę do siebie ten "silniejszy".
źródło: 0e195545384727049ce96a542ed41780
PobierzTroche to chore, jak do niego przychodza zaproszeni goscie i jeszcze musza na niego czekac.
Maly czlowiek.
Albo mastelarak sprzedał mu tipy. Podobno dobrze doradza mu.
Wiem że wizerunkowo to by był strzał w kolano dla KO, ale skoro już zapowiedział, że będzie wszystko blokował i idzie na zwarcie z rządem
@graf_zero: ja p------e, jak j----e patusy
@ToJestBezSensu: oczywiscie, że mozna i dlatego np. rząd odmówił zwołania posiedzenia sejmu jak duda sobie zażyczył, tam chyba 4 stycznia. Powiedzieli ze posiedzenie odbędzie się 10.
źródło: giphy
Pobierz@Harven: Rząd nie decyduje o terminie posiedzenia sejmu, tylko marszałek sejmu. O ile oczywiście premier i marszałek sejmu wywodzą się z tej samej koalicji, to takie decyzje podejmuje Hołownia. I w wypadku odmiennych zdań Tuska i Hołowni w takiej kwestii przeważa zdanie Hołowni.
Nawet gdyby Duda spóźnił się celowo - w co szczerze wątpię to i tak jest to zachowanie o 2 klasy lepsze niż blokowanie wyjazdu prezydenta z Belwederu przez autobus podległy Trzaskowskiemu
@graf_zero: Trump tak pociągał za ręce przy przywitaniu że ludzie się prawie przewracali