Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +40
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Bo oficjalnie budda losow nie sprzedawal, tylko e-booki a to dawalo mozliwosc dolaczenia do losowania. Jezeli sprzedawal ebooki zamiast losow w loterii, to zaplaci mniejszy z tego podatek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na e-booki jest tylko 5% podatku
oj oj
#budda #buddatv #famemma #prawo #podatki
Wez kup sobie jakieś fury i zrób swoje losowanie xD
Kupiłeś jakiś los? Oszukał ciebie lub twoich bliskich? XD ktoś zmuszał ludzi do brania udziału w losowaniu?
Na bank są ludzie którzy dokładnie się przyglądali tej loterii aby sprawdzić czy nie ma walków na podatki. Nie trzeba co chwilę płakać na wykopie ze gość sobie kasę zarabia ( ͡° ͜ʖ ͡°
Polska #!$%@? na podatki wszystkich aż miło więc dlaczego miałbym się przejmować tym że ktoś zapłacił mniejszy podatek? Przestańcie #!$%@? być cebulakami xD
Prawo w Polsce jest, było i będzie skomplikowane tak aby normalny Kowalski nie miał ochoty go zrozumieć, Loteria buddy ch.uja tu zmienia xD
I to nie jest mój idol, nawet gościa nie oglądam ale śmieszy mnie zawiść ludzi bo chłop zarabia siano xD
To idź go zgłosić bo cie dupa piecze, podatki w Polsce są najwyższe od lat, rząd rozdaje pieniądze na patusow I nierobów którzy siedzą w domu i piją. Dotacje na kościoły, prywatne firmy polityków itp ale wykopka dupa piecze bo chłop z youtuba zapłaci mniejszy podatek xDDD
Proponuję startować w polityce od strony lewicy z takimi poglądami xD
m.in z tego powodu tak łatwo bombardowali mu stronę podczas live z RS3 ponieważ jako chyba jedyny jest na tyle skąpy by działać samemu.
Imo dla państwa na rękę są takie loterie bo tam są przepotężne pieniądze ale jedno jest pewne - na pewno po tej lotce Buddy jak zobaczy skarbówka jaki becel im śmignął sprzed nosa to