Nie zgadzam się z niektórymi tezami autora, szczególnie że nie są one do końca zgodne z tym co mówią jego rozmówcy + brakuje jasno nakreślonej chronologii aby można było się odnaleźć w procesie przemiany Josue (kto nie jest kibicem Legii to nie ogarnie czasowo wydarzeń), lecz całościowo jest to dobry artykuł, dobrze pokazuje jaki jest Portugalczyk i jak dla mnie kibica Legii jest to charakter, którego Legia potrzebuje.
@KebabZostrymSosem: jeden Josue, który czasem nawet może doprowadzić do afery > Pawian Fiasecki > 11 bezjajecznych Ciepielów, którzy nie potrafią kopnąć piłki, taka jest moja prawda futbolu
@KebabZostrymSosem: Ja sie nie zgadzam glownie z tytulem i tym jak ten tekst jest reklamowany. Sama tresc jest taka jakiej sie spodziewalem, dobrze pokazuje jakim czlowiekiem jest Josue, ale tekst promowany jest tak, jakby mialy tam byc jakies bomby niszczace wizerunek Portugalczyka.
@miki4ever: Masz rację, w "Meczykach" tak go Olkowicz zapowiedział, jakby Josue był jakimś despotą, ale nie dziwę się z racji, że PS to Onet więc kliki muszą się zgadzać, a sama treść kwestia marginalna
@KebabZostrymSosem pamiętam jak na mecz z #!$%@? podchodził do każdego z drużyny po karnych i widać, że żył tym, ale pismaki muszą kręcić afery. Dziwne, że Zakolakowski nic od siebie nie dodaje
@perasperaadopelastra: Zakolaski od kiedy nie ma Bogusia i 711 to generalnie w dupie widział i gówno wie.
Pismaki i redakcje potrafią dla kilków zrobić wszystko i dla kogoś kto tego artykułu nie przeczyta, a będzie wyrabiał opinie jedynie na zapowiedziach to wyrobi sobie (a bardziej umocni) opinie o Josue niszczycielu wszystkiego co żyje
Bardzo proszę o ciepłe słowa. Zawaliłem uczelnie, mam długi i jestem na najniższym punkcie życia, boję się jutro obudzić. Jeśli ktoś z szerszą perspektywą może popisać byłbym wdzięczny.
Ciekawy tekst o Josue https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/cala-prawda-o-kapitanie-legii-warszawa-nikt-wczesniej-tego-nie-napisal/hm0r7lx
Nie zgadzam się z niektórymi tezami autora, szczególnie że nie są one do końca zgodne z tym co mówią jego rozmówcy + brakuje jasno nakreślonej chronologii aby można było się odnaleźć w procesie przemiany Josue (kto nie jest kibicem Legii to nie ogarnie czasowo wydarzeń), lecz całościowo jest to dobry artykuł, dobrze pokazuje jaki jest Portugalczyk i jak dla mnie kibica Legii jest to charakter, którego Legia potrzebuje.
Pismaki i redakcje potrafią dla kilków zrobić wszystko i dla kogoś kto tego artykułu nie przeczyta, a będzie wyrabiał opinie jedynie na zapowiedziach to wyrobi sobie (a bardziej umocni) opinie o Josue niszczycielu wszystkiego co żyje