Prezydent Duda doprecyzował od razu, że chodzi mu o terror TAK ZWANEJ praworządności. Czyli "praworządność" według Tuska i jego ekipy. #polityka #duda #prezydent #sejm #polska
@Grooveer Rozumiemy, już widziałem ten Twój komentarz pod trzema różnymi wpisami...
Szkoda, że PAD nie mówił o terroryzmie tak zwanej praworządności, gdy nie chciał przyjąć ślubowania od legalnie przyjętych sędziów TK albo gdy Beata Szydło nie publikowała wyroków TK ;)
@Bashful ty rozumiesz, ale inni nie rozumieją, bo widzę że cały czas pojawiają się wpisy, że terror praworządności. Ja głosowałem na Bosaka w wyborach prezydenckich.
@Grooveer Tylko jak do tej pory, to do czego można mieć największe wątpliwości, to przejęcie TVP, PR i PAP, ale tutaj sam PAD pomógł później wetem, dzięki czemu można postawić je w stan likwidacji.
Kamiński i Wąsik nie siedzą za walkę z korupcją i nie są więźniami politycznymi, tylko siedzą za przekroczenie uprawnień i są politykami w więzieniu... PAD tak zaciekle ich broniąc i mówiąc że są krystalicznie czyści, chyba zapomina o
No i okazało się że prowokatorzy z wczoraj to policjanci, Tusk wrócił do władzy to wróciły stare metody na radzenie sobie z protestami, witamy w uśmiechniętej Polsce. #protest #polityka #sejm #rolnictwo #neuropa #policja
#polityka #duda #prezydent #sejm #polska
Szkoda, że PAD nie mówił o terroryzmie tak zwanej praworządności, gdy nie chciał przyjąć ślubowania od legalnie przyjętych sędziów TK albo gdy Beata Szydło nie publikowała wyroków TK ;)
Kamiński i Wąsik nie siedzą za walkę z korupcją i nie są więźniami politycznymi, tylko siedzą za przekroczenie uprawnień i są politykami w więzieniu...
PAD tak zaciekle ich broniąc i mówiąc że są krystalicznie czyści, chyba zapomina o