Aktywne Wpisy
yosemitesam +24
kamilek123 +231
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
- być szczęśliwy
- podróżować
- chodzić na imprezy
Ogólnie to 100% czarne ciuchy , żałoba. Mam brać nadgodziny i każdą złótówkę wysyłać na budżet obrony narodowej Polski. Mam organizować zbiórki i agitować za pomocą dla Polski ?
Ja mam
No tak, #!$%@?łem na studiach w Mac-ku i w alkoholach świata żeby nie zdechnąć z głodu. Potem był salon Orange, następnie operator maszyn CNC i od 8 lat jestem programistą z pensja która startowała od 4k a teraz jest na poziomie wspomnianych 15k.
No i taki @Pentylion w razie wojny będzie chciał mnie
Tak jak kiedyś tacy jak on witali sowieckie tanki tak teraz będą nam robić koło pióra bo ktoś im powiedział że będą mieli lepiej jak zastrzelą tych co coś nają