Wpis z mikrobloga

@JaszczurPiwniczny: Rozumiem że w przypadku napaści na Polskę jakby mi się udało uciec i nawet fajnie zarabiać to do czasu wygrania walk przez żołnierzy RP broniących Polski. NIe mam prawa:
- być szczęśliwy
- podróżować
- chodzić na imprezy
Ogólnie to 100% czarne ciuchy , żałoba. Mam brać nadgodziny i każdą złótówkę wysyłać na budżet obrony narodowej Polski. Mam organizować zbiórki i agitować za pomocą dla Polski ?

Ja mam
  • Odpowiedz
@Pentylion raczej się nie uda bo o ile może spełnisz swoje przyziemne marzenia to i tak zostaniesz biedakiem - umysłowym ;) ale życzę ci powodzenia.
  • Odpowiedz
@Pentylion

ja sie zglosze od razu do komendy uzupelnien zeby oskarków i programistow15k ladowac w kamasze xd

No tak, #!$%@?łem na studiach w Mac-ku i w alkoholach świata żeby nie zdechnąć z głodu. Potem był salon Orange, następnie operator maszyn CNC i od 8 lat jestem programistą z pensja która startowała od 4k a teraz jest na poziomie wspomnianych 15k.
No i taki @Pentylion w razie wojny będzie chciał mnie
  • Odpowiedz
@Dziecko_Proboszcza: chodzi o to że sytuacja ekonomiczna i nierówności wyhodowały takie jednostki jak @Pentylion
Tak jak kiedyś tacy jak on witali sowieckie tanki tak teraz będą nam robić koło pióra bo ktoś im powiedział że będą mieli lepiej jak zastrzelą tych co coś nają
  • Odpowiedz