Aktywne Wpisy

SilesianPill +250
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
OwyBEB +22
Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojowałem na tinderze, a że mam w miarę ładną buźkę, to przychodziło mi to dość łatwo.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.

źródło: temp_file1596799319579858404
Pobierz
Zależy mi z by ta prośba trafiła do jak największej grupy. Mam nadzieję że znajdą się osoby które robią to i nie jest to problem. Z góry dziękuję.
Za każdego plusa w ramach podziękowania przekażę 1 zł na dowolną zbiórkę charytatywną. Gdzieś że kasa może cos pomóc.
Krew byłaby dla Tomasza Łosia. Leży w Wojewódzki Szpital Zespolony w Kielcach i potrzebuje grupy 0 rh-, ale każda grupa się liczy. Centrum krwiodawstwa podmieni grupi i je poda dalej.
#pomagajzwykopem #krwiodawstwo #krwiodastwo #krwiodawcy #medycyna #barylkakrwi
@slimaqq: Nikt nic nie podmieni. Krew idzie według zapotrzebowania zaczynając od osób, które jej najbardziej potrzebują.
Nie można oddawać krwi dla konkretnej osoby, ani uzależniać np. operacji od ilości ludzi oddających krwi "dla danej osoby" - takie są przepisy.
Jednakże warto namawiać do oddawania krw i jeśli ktoś akurat może to niech pójdzie i pomoże ;)
@Sla_Voy: co ku*wa? niby skąd ją biorą, kupują na ebayu?