Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +23
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +410
Będę się tak naprawdę dopiero uczyć jeździć bo prawko zdane w tamtym roku, ale nie wyrobiłem się już z zakupem.
Z tego co patrzyłem to w tej cenie trzeba się spodziewać około 20 letnich sztuk co mnie trochę martwi bo np tak leciwe auto się już praktycznie zazwyczaj powoli rozpada. Nie wiem jak to wygląda w przypadku motorów.
Będę potrzebował też kasku. Co teraz ma dobrą cenę do jakości bo nawet nie wiem ile kosztuje porządna sztuka.
Wiem że to info można w miarę znaleźć w necie i już oczywiście robiłem wstępne rozeznanie, ale jestem ciekaw opinii mireczków z doświadczeniem.
#motocykle
@WincentyPL głównie miasto, ale teoretycznie mam plan pojechać nim kilkaset kilometrów trasy tego samego sezonu. Podobają mi się po prostu nakedy, ale tak naprawdę to sam do końca jeszcze nie wiem. Najlepiej to bym wziął to samo co miałem na nauce/egzaminie czyli mt07, ale raczej poza budżetem :D
A jeśli chodzi o kolor kasku to w czarnym naprawdę jest tak p--------e w słoneczne dni?
No właśnie nie bo znając siebie szybko będę żałował.
Na razie zbieram listę i pewnie skończy się tak, że będę zaczynał sprawdzać to co jest najbliżej.