Aktywne Wpisy
pierwszynawenus +497
Właśnie ogarnąłem, że dzieciaki we wczesnej podstawówce nie potrafią już używać Windowsa. Nie wiedzą co to są pliki i foldery, nie umieją instalować programów, niektóre nawet mają problem z obsługą myszki. Ogarniają tylko świetnie urządzenia z dotykowym ekranem - smartfony i tablety.
mam_spanko +5
Znam się z różową pół roku, ona wzięła mieszkanie na kredyt i chce żebyśmy razem zamieszkali.
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Gnębić społeczeństwo przez 8 lat.
Podczas pandemii to już wogole przeszli siebie.
Ale mamy swojego komendanta to nam nic nie zrobią, o #!$%@?, komendant taki specjalista, że przemycił broń przez granice i #!$%@?ł komisariat tym granatnikiem i szybko udał się na emeryturę. To już nie mamy komendanta :(
Nie potrafią dogadać się z żadną partia żeby robić koalicję.
Ludzie, wyjdźcie na ulicę protestować, żeby ratować nasze partactwo i żebyśmy znowu mogli was gnębić. Nam się należy.
#pis #sejm #bekazpisu #polityka
I niech konfederacji się nie łudzą - skończyliby dokładnie tak samo jak reszta
@wyjechany: Ej ej ej.. ale jedna uwaga. Podczas tej #!$%@? pandemii to PiS z konfą wyjątkowo antyszczepionkowo traktował cały ten cyrk. Można było kupić chlebek bez paszportu, człowiek w miarę się poruszał po kraju.
Jak spojrzysz na plany jakie miała opozycja razem z lewicą i tvn to bym nam zrobili drugą Australię i Chiny i bez kajeciku z certyfikatami człowiek by zdechł z głodu
Ci nieudacznicy nie widzieli różnicy między jednym a drugim, a co najlepsze konfiarscy wyborcy temu przyklaskują xd
@digitalalchemist: tak było, nie zmyślam. PiS łamie prawo, a wykopek powie, że inni na pewno chcieli łamać bardziej xDDDD Pewnie jesteś jednym z tych co krzyczą o bandzie czworga i TVP=TVN? xD Maseczki to było największe gnębienie co nie xD