Aktywne Wpisy
Szlachetny_Alchemik +170
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Bosayerba +138
Człowiek sobie spokojnie sra aż tu nagle kibel wybucha. No czegoś takiego to się nie spodziewałem, idę z reklamacją
Pamiętacie? Ostatnio pisałem tu posta, że zamawiam niby najlepszego klona LV Imagination - Essence de Blanc. Właśnie przyszło. Pakowanie ma cudowne, przypomina mi to od Hacivata. Bardzo luksusowe, metalowy ciężki korek jak w Hacivacie lub nowym Aventusie. I to by było na tyle z pozytywów. Nie wiem, może mam jakiś z-----y mózg, ale to wszystkie klony LV Imagination wala dla mnie chemia. Rozumiem, że mogą się podobać, ale jak ktoś raz poczuł ten cudowny aromat oryginału to nic tego nie przebije. Dla mnie LV Imagination to najlepszy perfumy jakie wachalem w swojej karierze perfumowego swira. Od kiedy kupiłem pierwsza odlewke przestałem w ogóle kupować inne zapachy, bo wiem, że nic lepszego już nie znajde.jestem tego pewien. Stwierdziłem, że koncze z poszukiwaniem cebulowego zamiennika I szarpne się na 200 ml z Vitkaca.
Aha i jeszcze jedno, jak jszcze raz zobaczę na grupach że ktoś zachwala, że jakiś arabski smród jest 98 % podobny do oryginału to chyba pojadę do niego i mu w-----e plaskuna. Ci ludzie mają chyba wypalony zmysł powonienia od tych arabskich chemoli.
az sobie sprawdzzie tego LV Imagination. Odlewki latwo dostac? :)
Z bliska bywa że araby są chemiczne, ale raczej liczy się co w powietrzu i żeby normicki nos nie poznał