Aktywne Wpisy
kinlej +314
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +687
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Zastanawiam się nad depilacją laserową pleców, ponieważ zauważyłem ich wzrost tam i całkiem mi to przeszkadza. Ogólnie w miarę systematycznie golę sobie przód i pachy, ze względu na higienę, całkiem intensywnie się pocę i przeszkadza mi to bardziej jak jestem bardziej zarośnięty. I tutaj nasuwa mi się kilka pytań, na które ciężko jest mi znaleźć jednoznaczną odpowiedź.
Jak wypada depilacja laserowa względem zwykłej? Coś tam poczytałem i (chyba) koszt zabiegu na plecy to coś w okolicy 200-300 i odbyć trzeba od 3 do 6 sesji w kilkutygodniowym przedziale, ale gdzieś doczytałem, że istnieją przypadki gdzie taka depilacja może się nie sprawdzić i tutaj jest moje najistotniejsze pytanie.
Czy jeśli zabiegi laserowe w moim przypadku nie przyniosą efekty to dowiem się o tym przy pierwszy zabiegu czy przy zakończonym cyklu? Bo osobiście, nie jest to dla mnie problem wydać 200/300 złotych raz na 1-2 miesiące ale jeśli mam wydać 1200-1800 i dowiedzieć się, że nie działa to wolę sobie darować bo nie zależy mi na tym aż tak. Uwzględniając przy tym zniżkę, przy wykupieniu wszystkich zabiegów z góry może nie wyjdzie to tak tragicznie.
Czy np. sprawdzenie samych pach przy depilacji laserowej to będzie jakaś wymierna próbka, czy może istnieje możliwość, że na pachy będzie działać a na plecy już nie? Po jakim czasie owłosienie powraca i trzeba zaczynać kolejną sesje zabiegów(wiem, że to też jest zależne)? Jest to bardziej 1 miesiąc czy bardziej kilka miesięcy?
Może ktoś się zdecydował i totalnie żałuje albo w drugą stronę? Przy tym drugim, może ktoś ma do polecenia miejsca w Warszawie, gdzie warto się wybrać na takie zabiegi? A może, jako, że nie zależy mi na stałym efekcie wydepilowania (no bo jestem chłopem co nie) to może lepiej kupić sobie jakiś laser do domu? No właśnie kurde nie wiem, za dużo niewiadomych (╥﹏╥)
#depilacja #depilacjalaserowa #higiena