@zenon_z_chorzowa1: @T3sla no np mam wrażenie że mi wieje z dołu okna w kuchni i no nie wiem, co mam z tym zrobić. Albo mam takie wywietrzniki i też z nich wieje ale wsadziłam tam siatki xd no to są takie sprawunki co mężczyźni wiedzą jak zaradzić i chwała wam za to
@girlsjustwannahavefun zimne powietrze zawsze opada na dół, cieple leci do góry. Może być tak, że zimno dostaje się u góry i opada od razu przy oknie. Musisz dobrze zmacać to miejsce. Jak masz jakieś dziury, to najprostszym zadaniem będzie użycie pianki montażowej (tylko żeby nie była za mocno rozkurczliwa) Psikasz w dziurę, czekasz aż wypłynie jej nadmiari usuwasz nadmiar. Kolejna kwestia to mogą być uszczelki od okien
@girlsjustwannahavefun: mam Ukrainców w jednym mieszkaniu i oni na narzędzia mówią, instrumenty :D tak mnie to rozbawiło że myślałem że tu jest podobna informacja. i jak tam szczelność poprawiona czy lecisz do sklepu po uszczelki?
Może dlatego, że poprzednie właścicielki, to były psiocholizy xD
Jak masz jakieś dziury, to najprostszym zadaniem będzie użycie pianki montażowej (tylko żeby nie była za mocno rozkurczliwa)
Psikasz w dziurę, czekasz aż wypłynie jej nadmiari usuwasz nadmiar.
Kolejna kwestia to mogą być uszczelki od okien
i to możesz nawet zwykłymi kleszczami obrócić
z fartem