Wpis z mikrobloga

@krossmaker

człowiek ma 37 wiosen a wciąż dowiaduje się czegoś nowego. Dzięki.


To teraz jeszcze dowiesz się, że w internecie każdy może napisać bzdury tak jak napisał ci typek wyżej o tym kwaszeniu.

Kwaszenie to taki sam proces jak koszenie. Nawet w normie żywieniowej masz "kwaszenie", a nie kiszenie.

Nie dziękuj.
  • Odpowiedz
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen ale co mnie obchodzą jakieś wynaturzenia dziennikarzyny z pyszności pe el?

Przez takich właśnie głupków ludzie później te głupoty powielają (tak, ja kiedyś też myślałem tak jak ty) tak jak inny popularny kulinarny mit jakoby oliwa nie nadawała się do smażenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@pieczony_szczur_z_ogniska chłopie, za to pytanie powinni odebrać ci te bordo. Dwa lata masz tu konto i wciaż doszukujesz się jakiejkolwiek logiki na tym portalu?
Tak BTW, to sam zrobiłeś ankiete dla ćpunów z pytaniem czy walą konia. Spróbuj najpierw to wytłumaczyć.
  • Odpowiedz
@krossmaker: a gdzie sałata i cebulka? Te dziurki to za bardzo nawożone albo stare ogórki. Następnym razem wybierz się do Pani z warzywniaka żeby Ci odłożyła świeże ogorasy na kolejny dzień
  • Odpowiedz