Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja uważam, że P0lki mają tak wywalone w kosmos ego. W dziesiejszch czasach nawet średnie dziewczyny uważają się za ładne i zasługują sobie na chada 190cm. Szczególnie często też widzę jak jakaś dziewczyna średnia dodaje coś na IG i wtedy od razu dostaje mnóstwo komplementów i komentarzy typu "śliczna ????❤️????" Kułko wzajemnej adoracji

#blackpill #logikarozowychpaskow #p0lka #przegryw #redpill #tinder
ViaticPapa2137 - Czy tylko ja uważam, że P0lki mają tak wywalone w kosmos ego. W dzie...
  • 32
  • Odpowiedz
@ViaticPapa2137 jak pojedziesz za granice to sam ogarniesz, że za co drugą Polką można szyje skręcić na ulicy. Niestety nie bez powodu panuje opinia, że są najpiękniejsze. Może nie maja najlepszych ciuchów, gustu i przeważnie kiepsko się malują a mimo to mogą przebierać. Rzecz w tym, że nie potrafią.
  • Odpowiedz
  • 3
@sameowoce właśnie byłem za granicą w wielu krajach Niemcy Czechy Chorwacjia Turcja Włochy. I powiem szczerze, że bardzo ładne dziewczyny tam mają na pewno nie gorsze niż w Polsce. Jedynie p0lki są jakoś gloryfikowane, a tak dokładnie to same siebie gloryfikują. Nie wiem skąd tak naprawdę się to wzięło mówienie, że polski takie piękne
  • Odpowiedz
kiedyś miałam mnóstwo kompleksów i przez całe życie uważam się za brzydką

Miło słyszeć

@kaminarii: Mam nadzieję, że nie o ten fragment Ci chodziło xD Bo takie negatywne myślenie o sobie też nie jest dobre. Jestem akurat po trzydziestce i z tego, co wiem, to wiele kobiet patrzy na siebie zbyt krytycznie, a media społecznościowe, o których wspomniałeś, są problemem, bo wiele dziewczyn czy kobiet naogląda się takich idealnych instagramerek
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: O samo to że ty się zachowujesz normalnie nie będąc zapatrzona w siebie, nie o kompleksy bo wiadomo - słaba rzecz.

Tu nie chodzi stricte o zauważanie tylko jednej grupy, tylko o to że ta 'jedna' grupa to aktualnie zdecydowana większość. A zwykłych miłych kobiet które szukają faceta - to już się staje nie lada wyzwaniem. Niekiedy jak igłą w stogu siana. Raczej nie zauważam żeby wykopki pisali że
  • Odpowiedz
Raczej nie zauważam żeby wykopki pisali że KAŻDA kobieta jest taka sama.

@kaminarii: A sam napisałeś: "Za to kobiety? Zawsze skala wywalona w kosmos" ( ͡° ͜ʖ ͡°) I mogłabym Cię zasypać takimi przykładami, bo wpisuję je w notatki, niestety odkąd jest nowy wykop, to strona z notatkami nie działa. Naprawdę w wielu przypadkach to wygląda tak, jakby wykopki zauważały tylko istnienie julek, karyn i tego
  • Odpowiedz
A sam napisałeś: "Za to kobiety? Zawsze skala wywalona w kosmos"

@choochoomotherfucker: Tutaj akurat odnosiłem się do przykładu filmów na YT gdzie pytają o ocenę siebie i danej osoby. Zawsze trafiam na takie gdzie kobieta trochę przesadza ( ͡° ͜ʖ ͡°). Więc wyrwane z kontekstu.
Ale z drugiej mogłem może doprecyzować żeby nie było, biję się w pierś.

jakby wykopki zauważały tylko istnienie julek, karyn i tego typu skrzywionych kobiet albo uważały,
  • Odpowiedz