Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +1291
Naczelna Izba Lekarska sugeruje dwa scenariusze ZMNIEJSZENIA liczby studentów kierunku lekarskiego:
1. Jednorazowe zmniejszenie o 50% do 2027 roku
2. Stopniowe, na przestrzeni 6 lat, z celem ledwie 4200 miejsc
Nic nie zostało zmyślone XD To są ich realne sugestie, oni na prawdę oczekują tych obniżek. Rozumiecie tę bezczelność? Przecież to się w głowie nie mieści, co ta średniowieczna organizacja cechowa i całe to środowisko robią.
To się w głowie nie mieści, jak przy aktualnych ogromnych
1. Jednorazowe zmniejszenie o 50% do 2027 roku
2. Stopniowe, na przestrzeni 6 lat, z celem ledwie 4200 miejsc
Nic nie zostało zmyślone XD To są ich realne sugestie, oni na prawdę oczekują tych obniżek. Rozumiecie tę bezczelność? Przecież to się w głowie nie mieści, co ta średniowieczna organizacja cechowa i całe to środowisko robią.
To się w głowie nie mieści, jak przy aktualnych ogromnych
karol91plch +8
Tak z ciekawości pytam, bo czaję że budowlanka w Polsce, to absurd z cenami, ale za taką ściankę 8m2
Z pustaków, 1200 ( za stan na zdj ) po znajomości to dobra cena ? Czy wydymali mnie xd
3h zajęło
Materiał ja dostarczyłem
#budujzwykopem #budownictwo
Z pustaków, 1200 ( za stan na zdj ) po znajomości to dobra cena ? Czy wydymali mnie xd
3h zajęło
Materiał ja dostarczyłem
#budujzwykopem #budownictwo
Teraz J. Pietrzak zły, najgorszy wręcz, bo ośmielił się skrytykować biednych imigrantów. Mimo iż on sam w swojej wypowiedzi przyznał że to trochę zart na wyrost z tymi obozami.
Pokazali jeszcze "oburzonego" przedstawiciela OMZRIK (nie, nie tego opasłego wieprza co siedzi w Norwegii, ale któregoś z jego kolegów), który to stwierdził że "musiał zgłosić słowa Pietrzaka by zainteresowały się nimi odpowiednie służby", bo, jak uważa "nie może być tak żeby obrażano biednych uchodźców"
Pranie mózgów na dobre. Niedługo Holecka, Adamczyk czy Kłeczek z swoją pro-pisowską propagandą przy tym tworze będą mogli się schować.
#1930 #tvp #tvpo #tusk #platforma #koalicja #polityka #wiadomosci #tvn
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Prawda?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Spoko, bądźcie odważni i przyjmijcie imigrantów do swoich mieszkań.
Serio nie wiem jak można być tak krótkowzrocznym i nie widzieć zagrożenia.
Gdyby dziś rządził kłamteusz z memcenem to w żabce byś mówił salam alejkum zamiast dzień dobry ;)