Aktywne Wpisy
Atypical +110
Zdecydowałem się kupić 125cm3. Mimo że mnie wszyscy namawiają na prawo jazdy A i kupno maszyny 500 w górę. A ja po prostu chce sobie spokojnie pojeździć pozwiedzać i pooglądać widoki, a nie #!$%@?ć 250 i wyprzedzać wszystko co się da.
Pojeżdżę, pouczę się, nabiore wprawy i za rok jak mi się spodoba i będzie mi potrzeba wymiany na dużą pojemność, zrobię sobie to A a ten motocykl zostanie na korki w
Pojeżdżę, pouczę się, nabiore wprawy i za rok jak mi się spodoba i będzie mi potrzeba wymiany na dużą pojemność, zrobię sobie to A a ten motocykl zostanie na korki w
Byłem przekonany, że moja dziewczyna mnie zdradza i przez to dopuściłem się zdrady profilaktycznej ale okazało się, że ona mnie nie zdradzała tylko przez kilka dni szykowała mi niespodziankę na urodziny i m.in. załatwiła nam tygodniowy wypad na wakacje. Mam na to dowody, że żadnej zdrady nie było i teraz mam wyrzuty sumienia.
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Co zrobić?
- Przyznaj się 39.8% (492)
- Nie przyznawaj się 60.2% (743)
Tym razem My w temacie, o którym od wczoraj jest głośno i siłą rzeczy wielu wykopków czeka na nasz komentarz.
@Rafi91LDN to chłopak, który faktycznie niegdyś reprezentował indygo i tag #famemma. Zawsze wtedy charakternie i obiecujac #gra ć samego końca! Tak było jeszcze za czasów High Leuge! Później Rafi jednak m.in. z chęci zarobku i zapewnienia godnej przyszłości swojej rodzinie, wszedł w ten cały świat freak fightów, stał się rozpoznawalny wśród medialnych osób związanych z freakami, co niekoniecznie jest dobre będąc aktywnym #indygo i poniekąd sam wybrał dla siebie inną drogę! Wtedy też jak sam mówi odbił od naszego świata tagowego!
My jako tagowicze odcięliśmy się od Boxdela już ponad 5 lat temu, chcąc dać jasno do zrozumienia, że nie jest to człowiek naszej grupy wykopowej, a prywatny idol i ziomek Rafiego! Właściwie od tego samego momentu Rafi nie pojawia się już na tagu zbyt często! Na tamten czas nie widzieliśmy potrzeby poruszania takich kwestii w internecie, dlaczego tak a nie inaczej, ważne dla nas było aby w naszym gronie jak i w szeregach tworcow z różnych portali zaprzyjaźnionych z nami było to wszystko wyjaśnione jak się sprawa przedstawia!
Na dzień dzisiejszy jedyne co łączy @Rafi91LDN z #famemma to posiadanie konta na wykopie, wspomnienia i kilka prywatnych kontaktów z osobami z tagu! Powyższą treścią chcemy jasno dać do zrozumienia, że Rafi obecnie nie jest już reprezentantem naszego tagu i nie chcemy aby jego wpisy, komentarze i działania prywatne były kojarzone z ELW!
Tyle w temacie!
/CZLONKOWIE E######## L### W#####/”
#famemma
Oszukał mnie, #!$%@? xD
Przecież kiedy Natan doznał oświecenia ty już nie byłeś jednym z nas więc nawet nie było na to szans.
Więc co to za kombinowanie, no ale tak przecież rafdan nie może być moim multi (żeby nie było nie twierdzę że jest) bo przecież bym nie nazwał 2 kont podobnie.
No i takie mamy argumenty
Ziomek, który często udziela się na tagu, napisał tak jak myślałem, więc coś w tym może być, nie? xD
Fajnie, że kojarzysz diss na parias, chociaż w tym miło, że przypomniałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)